facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HD Automotive

HD Automotive

Info

Premium dealer van jonge en rijk uitgeruste automobielen van Duitse topmerken.

Geschiedenis

Premium dealer van jonge en rijk uitgeruste automobielen van Duitse topmerken.

Adres: Keucheniusstraat 13, 3144 EM Maassluis
Telefoonnummer: 0638988409
Stad: Maassluis
Route: Keucheniusstraat 13
Postcode: 3144 EM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autocentrum Totaal Autocentrum Totaal 652 meter Me auto voor onderhoud gebracht, en voordat er kosten werden gemaakt eerst telefonisc...
Recensies
Vorige week een Audi A3 Sportback uit 2018 gekocht. Fijn en eerlijk bedrijf om zaken mee te doen. Vragen zelfs na een aantal dagen of wij tevreden zijn met de auto. Goede service
In 1 woord S U P E R ervaring gehad bij HD Automotive. Ik heb hier recent een mercedes a-klasse gekocht uit 2018. De auto is keurig onderhouden en het contact was snel en fijn. Hij had zelfs dezelfde dag na werktijd tijd voor mij vrij gemaakt, omdat ik zelf ongeduldig was en weinig tijd had : Ik kan HD Automotive zeker aan anderen aanbevelen. Alles was snel geregeld en ze hanteren eerlijke prijzen. Ook weken na de aanschaf even een berichtje of ik nog blij was met de auto, wat ik persoonlijk een hele prettige servicegerichte dienstverlening vindt! Hier krijg je écht waar voor je geld! Voor mijn volgende auto kom ik hier zeker weer terug!
HD automative, de plek waar ik niet meer weg ga om een nieuwe auto te halen. Communicatie is top en de verkoper is eerlijk en betrouwbaar. Ik rij nu heerlijk in mijn autotje. Dankjewel voor alles. Liefs Caïro Grillroom Groningen
Ik ben erg tevreden met de aanschaf van mijn auto Audi a3 s-line en de service bij HD automotive. Kreeg een snelle en duidelijke reactie nadat ik heb gereageerd op de advertentie.Uiteindelijk heb ik een auto aangeschaft die aan al mijn wensen voldeed. Bedankt!
Heb een VW Polo 2015 gekocht bij Automotive. De auto is een 1e auto voor mijn dochter. Wij zijn goed geholpen door de eigenaar, top gozer. Houdt zich aan de afspraken en doet wat hij zegt, dit was voor mij en mijn dochter zeer prettig! Ik zou Automotive aanraden als je op zoek ben naar een leuke auto. Wij zijn blij met de Polo, dank voor alles!
Voor iedereen die een auto koopt bij een autobedrijf heeft u wettelijke recht op 1 jaar garantie. Maakt niet uit welke bouwjaar welke model en prijs. Er wordt verkeerde informatie gegeven. Mocht er iets gebeuren in een jaar dan wint u de rechtszaak 100%.
Een zeer mooie Audi a3 uit 2019 gekocht bij HD Automotive alles verliep soepel! Een fijne eigenaar!
Gisteravond een super nette audi a3 sportback uit 2016 gekocht, het is echt mijn droomauto zowel van binnen als van buiten. We werden goed en vriendelijk ontvangen, Hij nam er ruim de tijd voor om alles goed uit te leggen zodat alles duidelijk was. We hebben ook meteen mijn eigen volkswagen polo ingerolen ook dat liep moeiteloos. Zodat ik meteen de audi mee kon nemen. Ik ben echt super tevreden hoe het is gegaan!
Vandaag mijn nieuwe Audi A3 Sportback uit 2017 opgehaald! Ik was al een hele tijd op zoek, maar miste telkens toch een aantal opties bij de auto’s die ik tegenkwam of de staat van de auto’s was zeer slecht voor de prijs die er gevraagd werd. Totdat ik hier terecht kwam..de auto was letterlijk als nieuw, 1 minimaal plekje wat de verkoper uit zichzelf aangaf anders had ik dit nieteens gezien en er zat ook nog Audi garantie op. Na een uitgebreide proefrit direct aanbetaald en vanochtend opgehaald. Voor het eerst heb ik met zo een gerust en vertrouwd gevoel een auto gekocht. De verkoper was erg geduldig en open, had duidelijk erg veel verstand van de auto. Hopelijk kom ik hier binnenkort weer terug voor een nieuwe auto voor mijn broertje. Bedankt!
Hier een bloedmooie Audi A3 Sportback gekocht met mijn broer. We zijn super tevreden met de aankoop. Erg mooie uitvoering en alles klopte aan de auto zoals werd geadverteerd, alle onderhoudshistorie van de dealer zat erbij en de auto was echt als nieuw! De eigenaar was erg vriendelijk en geduldig, wist duidelijk alles van de auto af en was ook in de onderhandeling erg redelijk. Ik kom hier zeker terug binnenkort voor een Audi A3 voor mezelf. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid