facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HcHes

Info

Samen met jou wil ik je zoveel mogelijk handvatten geven, zodat je je hond leert te 'lezen'. Wat vertelt je hond je nu allemaal en wat kan je daarmee doen? Op deze manier wil ik je helpen om alledaagse problemen op te lossen.



"Het hondencentrum is gelegen in Spijk. Dit ligt in de gemeente Zevenaar en dichtbij Arnhem, Didam, Duiven, Westervoort, Lobith, Tolkamer, Herwen en Aerdt.Hondencentrum Heeft Een Staartje HcHes heeft 3 diensten:- De eerste is een hondenschool waar je de volgende cursussen kan volgen; puppycursus, instapcursus voor honden ouder dan 6 maanden en een vervolgcursus.- De tweede is de online hondenschool, zodat u waar dan ook altijd de cursus kan volgen en bij de hand heeft.- De derde is privébegeleiding en advies; met deze dienst kom ik u thuis helpen met de uitdagingen en vragen die u heeft over hondengedrag en training.De groepen bij de hondenschool bestaan uit maximaal 4 cursisten. De sfeer is gemoedelijk en ontspannen."
Adres: Spijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31683441346
Stad: Spijk


Recensies
Met onze beagle Teun de puppycursus gedaan. Teun heeft hier veel geleerd. Dit werd met veel enthausiasme gegeven en er was altijd ruimte voor vragen. Naast het aanleren van commando's werd er ook gekeken naar het gedrag van de honden. Naast de puppycursus ook veel tips en adviezen gekregen over het gedrag thuis van Teun. Natasja kwam hiervoor bij ons langs. Dit gaf veel duidelijkheid en onze vragen werden super goed beantwoord.
Toevallig zijn we bij Natasja terecht gekomen en hadden het niet beter kunnen vinden. Hele fijne en goede uitleg met handige oefeningen en trucjes voor baas en hond. Met kijk op de persoonlijke behoeftes van een ieder honde-gezin.
Vertaald door Google We kwamen op de cursus toen Gin wat ouder was, hij was nogal afgeleid en luisterde amper op die momenten. Natasja gaf een goed inzicht in het gedrag van mijn puppy, we hebben nieuwe trucjes geleerd en nu heb ik een doggo die meer aandacht aan mij besteedt dan aan de omgeving. Zeer dankbaar! Origineel We came to the cursus when Gin was a bit older, he was quite distracted and barely listened on those moments. Natasja gave a great insight of my puppy's behaviour, we learned new tricks and now i have a doggo which pays more attention to me than surroundings. Very grateful!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid