facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HBV "De Vriendschap" Mierlo

HBV

Info

HBV "De Vriendschap" Mierlo is een handboog vereniging met alle mogelijke disciplines

Adres: Eikendreef 42, 5731HL Mierlo
Telefoonnummer: +31492665402
Stad: Mierlo
Route: Eikendreef 42
Postcode: 5731HL


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 23:00

Recensies
Laagdrempelige, actieve Handboogvereniging. Alle soorten handboog, modern en traditioneel. Aandacht voor jong en oud. Persoonlijke begeleiding. Organiseert eigen toernooien, wedstrijden en promoties Deelname aan lokale, regionale en landelijke wedstrijden en toernooien. Toegankelijke ruime accommodatie met 10 binnen - en 3 buitenbanen. Voldoende parkeergelegenheid. Loop vrijblijvend binnen om sfeer te proeven of voor informatie. Kijk op de website voor de openingstijden, bel of mail.
Er wordt op do en ma geschoten. Op ma is het eerst voor de Kids waaruit ze kunnen kiezen of ze met een vizier of zonder schieten. Zonder vizier mag je op piepschijm beesten schoen en kom je bij mij en met vizier krijg je wat meer hulp. Je mag pas 3d zonder vizier schieten als je 2maanden met hebt geschoten.
Prachtig doel maar slecht licht
Leuke sfeer, mooie schietbaan
Het is een goede en leuken handboog vereniging je leert snel schieten
Mooie schiethal met gezellige bar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid