facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HBC Montage Roosendaal

HBC Montage Roosendaal

Info

Uw zonwering-, terrasoverkapping- en garagedeurenspecialist in Roosendaal en omstreken!

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken!

Adres: Lage Zegge 9, 4705 RM Roosendaal
Telefoonnummer: 0682088153
Stad: Roosendaal
Route: Lage Zegge 9
Postcode: 4705 RM


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Rolluiken Roosendaal, Openingstijden Hazon Roosendaal, Screens Roosendaal, Zonwering Roosendaal, Reparatie rolluiken Roosendaal, Overkapping Roosendaal, Overkapping laten plaatsen Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel Roosendaal Houthandel Roosendaal 983 meter Ik was op zoek naar steigerhouten planken met een lengte van 1m lengte zodat ik het k...
Recensies
Super bedrijf! De communicatie vooraf was duidelijk en we werden goed op de hoogte gehouden. Op de dag van de afspraak waren ze wat later dan afgesproken, maar bij aankomst werd netjes aangegeven wat de reden was en meteen begonnen. Er is goed werk geleverd en het hangt er allemaal heel netjes bij. Wij zijn uiterst tevreden over HBC Montage en raden dit bedrijf zeer zeker aan!
Onlangs nieuw zonnescherm laten plaatsen. Zeer tevreden. Goeie communicatie; komen hun afspraken na. Ruimen alles netjes op; denken mee. Kortom, wie weet tot een volgende keer. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Door HBC Montage rolluiken, zonnescherm en een dubbele garagedeur laten plaatsen. Eerste instantie wel wat moeilijk contact te krijgen. Echter wel de opdracht doorgezet en met een woord fantastisch! Zeer tevreden met het resultaat! Ga zo door mannen.
Beste Brian en Colin, Hartelijk dank voor jullie harde werk en geweldig resultaat! Fijne vakmensen om over de vloer te hebben , werken heel netjes en staan je vriendelijk te woord en denken mee over het totaal project
Onlangs een nieuwe garagedeur laten hangen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige mannen, snelle levertijd zeker in deze tijd en deur zit er perfect in. Zeker een aanrader!
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Uiterst tevreden over de rolluiken die ze bij mij geplaatst hebben. Ze reageren heel snel om een afspraak te maken om de rolluiken op te meten en ook snel de offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Ze werken keurig netjes en als ze klaar zijn is alles ook weer netjes opgeruimd! Een aanrader dus!!
HBC Montage heeft bij mij een tweetal elektrische rolluiken geïnstalleerd. Zeer vriendelijke mensen welke netjes te werk gaan. Ook is er een duidelijke uitleg gegeven betreft de werking van de rolluiken. De gehele installatie verliep snel. Kortom ; een aimabel bedrijf welke ik kan aanbevelen
Wat een geweldige service leveren deze mannen! Anderhalf jaar geleden 3 rolluiken laten monteren, super mooi werk afgeleverd. Nu al een paar keer problemen met onze oude rolluiken gehad en ook daar helpen ze je altijd mee uit de brand. Wil je kwaliteit en goede service, dan moet je zeker bij HBC montage zijn!
Goede prijs kwaliteit verhouding. Beleefde en aardige mensen, die hun afspraken nakomen. Ik ben tot heden zeer tevreden.
In juli 2019 naar volle tevredenheid 3 rolluiken laten plaatsen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. In het weekend april 2021 een probleem doorgegeven wat binnen een paar dagen opgelost is. We zijn er blij mee. Top service. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid