facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hazeleger Fietsen

Hazeleger Fietsen
Adres: Uddelerweg 4, 8075 CJ Elspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0577 785 679
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Elspeet
Route: Uddelerweg
Huisnummer: 4
Postcode: 8075 CJ


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Afgelopen weekend 3 electrische fietsen gehuurd. Afgeleverd bij ons hotel volgens afspraak. En heerlijk gefietst over de Veluwe top fietsen , route boekje erbij helemaal top.nFietsen zijn ook weer opgehaald, prima service, voor ons volgende bezoek zeker weer bij Hazeleger fietsen huren.
E-bike gehuurd voor 1 dag in Elspeet. De accu was helemaal vol en ik kon er de hele dag mee fietsen. Bij het ophalen duidelijke uitleg gehad over de fiets. Het inleveren ging ook snel. Ik kijk terug op een positieve ervaring met Hazeleger fietsen.
Een E-chopper gehuurd bij Hazeleger Fietsen in Elspeet.nEenvoudig te reserveren, en snel antwoord via de mail.nBij aankomst werden we vriendelijk te woord gestaan en kregen we een duidelijke uitleg over de E-chopper.nOok via een app een leuke route gereden.nAl met al een prachtige middag gehad in een mooie omgeving.nVriendelijke mensen in het bedrijf! Zeker voor herhaling vatbaar!.
3 Gravel fietsen gehuurd. Mooi spul en stond al helemaal klaar.nOnderweg Pech 2 maal een lekke band. Bij de laatste Hazeleger gebeld. En zij waren er binnen 15 minuten met een bus. Mijn band hersteld en nieuwe reserve binnen band mee.nWij konden weer verder en genieten. Heel erg bedankt
We zijn uitermate tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers van deze zaak. Waar 4 fietsenmakers geen nieuw achterwiel konden leveren hadden zij dit binnen 24 uur voor elkaar. De huurfiets was ook top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid