facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hayema Heerd

Hayema Heerd

Info

slapen in stro, groepsaccommodatie, camping, vergaderingen en feesten

Geschiedenis

Hayema Heerd is een bijzonder sfeervolle accommodatie voor groepen, bijzondere overnachtingen in het stro en bijzondere arrangement. Bedrijven kunnen uitstekend vergaderen. Feesten bij ons zijn onvergetelijk.
Er is bovendien een fraaie minicamping.

Producten

bijzondere overnachtingen, vergaderlocatie, feestlocatie, trainingen en teambuilding

Adres: Jensemaweg 3, 9883TH Zuidhorn
Telefoonnummer: 050-4030930 / 06-41261230
ln.dreehameyah@ofni
Stad: Zuidhorn
Route: Jensemaweg 3
Postcode: 9883TH



op zoek naar gerelateerd: hayema heerd strokasteel, hayemaheerd trouwen, hayema heerd trouwen, jensemaweg 3 oldehove, hayema heerd huifkar, slapen in een stro iglo oldehove, hayema heerd stro iglo, stro iglo groningen
Recensies
Voor een groep of stellen is het een leuke bijzondere overnachtingsplaats. De eigenaresse is super aardig en behulpzaam. In de omgeving kan je heerlijk fietsen. Het ontbijt is heel uitgebreid. ALS je avonds aankomt zoals wij eergisteren dan is het een spannende donkere weg met regen.
Hele leuke plek. Wij stonden met een tent in de schaduw. Toiletten en douchen werden heel schoon gehouden en voldoende aanwezig. Voor de kinderen was er genoeg te doen. Echt een heerlijke plek met geweldige gastvrouw en gastheer.
Hele mooie trouwlocatie! We hebben hier een fantastische dag beleefd. Ideaal dat alles op 1 locatie kan. Ook heel fijn dat er zoveel mensen konden blijven slapen en ontbijten. Dat maakte de dag echt compleet.
We hebben deze overnachting cadeau gekregen Tis een leuke ervaring om hier een keertje te overnachten Hij is leuk ingericht en je slaapt op stro Op zich zou een klamboe ook wel mooi staan en een klamboe heeft nog een goede eigenschap tis goed tegen jawel muggen Maar als ik kijk wat één overnachting mag kosten dan vind ik het wel veel geld tis niet goed in verhouding We waren er in september het was heerlijk rustig Om te ontbijten kun je naar de blokhut om koffie en thee daar te zetten en mee te nemen naar de iglo alleen zet gewoon twee thermoskannen in de iglo die je mee kan nemen naar de blokhut om koffie/thee te halen Bij ons waren de thermoskannen namelijk weg uit de blokhut das dus niet handig Het toilet gebouw was gedateerd en schoon tot 1.50 meter hoog. Daar boven wordt niet vaak gekeken door de eigenaar tis een klein gebouw dat kan best schoon tot en met het plafond spinnenwebben overal en oogt niet schoon En de wc zijn prima maar ook hier geldt voor de eigenaar ga eens naar de wc op je eigen camping dan kom je er achter dat de wc bril bijvoorbeeld los zit, wc rol niet kunt ophangen Verder wel schoon hoor Dan de douche mijn vrouw had douche 1 niks mis mee Ik had douche 2 de middelste hier kwam haast geen water uit water is wel heerlijk van temperatuur alleen je kon er niet goed onderstaan door de mengkraan Ook hier geldt voor de eigenaar ga eens onder je eigen camping douche Was cabine is schoon maar gedateerd prima
Mooie camping, helaas nog wat kaal, maar alles keurig op orde. Wij hadden hier een grandioos familie weekend, vooral omdat we van de strandschuur gebruik konden maken, ivm de harde wind, tijdens onze bbq.
Ik heb begin augustus ‘22 overnacht in een stro iglo. Een 1x maar nooit weer ervaring. Geteisterd door muggen geen klamboe aanwezig en warmte raampjes kunnen niet open heb ik geen oog dicht gedaan. Ik heb de halve nacht buiten de sterren geteld. Zo gezien was het een bijzondere slaapervaring. Alleen zonde van het geld, want er hangt een stevig prijskaartje aan. Van een ontbijt van €16,00 pp had ik trouwens ook meer verwacht. Kortom prijs en kwaliteit liggen ook niet op één lijn. En zo bijzonder is slapen in een stro iglo niet. Als je kunt slapen merk je daar namelijk niets van.
Wij hebben hier op 22-2-2022 ons huwelijksfeest gevierd . Gelukkig kon alles doorgaan ivm de coronaregels . Catering was prima maar helaas zijn onze gasten verkleumd van de kou , meeste foto’s staan mensen op met jassen aan , sommige mensen zijn in de auto gaan zitten om zich op te warmen. De avond er voor al aangegeven dat het er vreselijk koud was maar de eigenaresse gaf aan dat het goed zou komen maar dat was dus niet zo Vloerverwarming kon het niet warm krijgen en de enige extra verwarming die er was was een elektrisch kacheltje voor 100 gasten. Buiten was het erg donker en totaal geen buitenverlichting waardoor een van de oudere gasten is komen te vallen gelukkig goed afgelopen Maar goed het is zoals het is , toen we de rekening kregen hebben we nog wel aangegeven dat er nog wat aandachtspunten waren ivm koude en gevaarlijk donkere parkeerplaats en dat we het jammer vonden dat gasten vroeg zijn vertokken ivm de kou maar helaas geen reactie terug gekregen van de eigenaars. Kortom zullen wij deze locatie zeker niet aanraden om je huwelijksfeest te vieren in de herfst en winterperiode en dit terwijl ze wel reclame maken op de website voor de winterwedding . Onze gasten zullen ons huwelijksfeest zich altijd herinneren als het feest waar het heeeel erg koud was.
Fijne camping, mooie omgeving. Vriendelijke eigenaren. Mooie plekken.
Heerlijk rustig plekje met de stad dichtbij. Goed ontbijt naast de koeien en toch ook goed geslapen op het stro bed voor 1 nachtje
Super leuke plek vlakbij Groningen, slapen in een stro iglo. Zeer gastvrije ontvangst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid