facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havos Vastgoedbelegging BV

Havos Vastgoedbelegging BV

Info

Vastgoed

Adres: Hoofdweg 14, 9621Al Slochteren (gemeente)
Telefoonnummer: 0653666284
Stad: Slochteren
Route: Hoofdweg 14
Postcode: 9621Al



op zoek naar gerelateerd: havos vastgoed uithuizermeeden, havos uithuizermeeden, havos vastgoed hoofdweg slochteren, hoofdweg 14 slochteren, vos vastgoed beheer, havos verhuur, havos groningen, han vos groningen huisjesmelker
Recensies
Deze man is een egocentrisch vastgoed barbaar. Een typisch geval van een huisjesmelker die mensen oplicht en intimideert. Alle 5 sterren heeft hij met meerdere accounts aan zichzelf gegeven, alle huurders die hij heeft hebben slechte ervaringen. Huur of koop niks van deze man!
Na een verblijf van meer dan 3 jaar in een woning van Havos, kan ik niet anders dan zeer positief zijn. Zo was een keer de cilinder in het slot gebroken en waren we buiten gesloten van de woning, werden we aangenaam verrast door de snelle respons van Havos. Zelfs 's avonds laat en tijdens het weekend stonden er binnen een uur klusjesmannen van Havos klaar om het slot kosteloos te openen.
Een oplichter en het is ook nog eens vreselijk tokkie volk. Han Vos is een erg asociale man zonder enige normen, waarden of fatsoen.
Bij Havos Vastgoed heb ik 5 jaar een kamer gehuurd. Het proces verliep heel soepel van bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Meldingen kon je makkelijk in het huurders portaal melden dit wordt snel opgepakt. De borg had ik binnen 1 week weer terug gekregen!
WAARSCHUWING! Huur niet van Havos vastgoed! Alle 5 sterren reviews hier zijn van Havos Vastgoed zelf. De eigenaar Han Vos heeft mij tijdens het huren van een van zijn panden proberen te intimideren, heeft z’n medewerkers op me afgestuurd om mij te intimideren en heeft extreem veel overlast veroorzaakt. Ik probeer al bijna een jaar met een advocaat mijn borg terug te krijgen omdat Han Vos weigert mijn borg terug te betalen. Tijdens het huren is er 3 weken geen werkend toilet geweest omdat er werd geweigerd dit te repareren. Dit bedrijf komt afspraken niet na en heeft nul respect voor zijn huurders. Pas op voor deze man!
Pas op! Deze man bedreigd je als je van hem huurt. Ook steelt hij spullen van studenten en intimideert hij studenten en andere mensen. Deze man zou nooit een bedrijf mogen hebben, let op bij wie je huurt dus!! Dit zijn grote oplichters en afpersers! Kijk op Google en YouTube: Han Vos en Havos Vastgoed: oplichting, bedreigingen, diefstallen vernielingen. Doe geen zaken met dit bedrijf en deze familie. U bent gewaarschuwd! Beware: this company and this family are fraudelent. Check Google and Youtube for Mr. Han Vos and Havos Vastgoed: scams, threats, thefts, vandalism.
Eerst onderzoek doen voordat je met deze mensen in zee gaat.. is mijn enigste tip..
Ik huur nu sinds februari bij Havos Vastgoed, nog nooit problemen mee gehad! We zijn goed geholpen tijdens de bezichtiging waar al onze vragen beantwoord konden worden
Ik huur al jaren na volle tevredenheid een appartement via jullie Gister helaas lekkage gehad wat je in elke woning kan gebeuren Binnen 24 uur alles perfect opgelost goeie communicatie en aardige werklui met kennis
Huur hier geen huis! Nooit te bereiken. Veel te hoge en onvoorziene kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid