facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havezathe de Kamp

Havezathe de Kamp

Info

Havezathe de Kamp is een historisch landgoed gelegen in Neede. Momenteel worden plannen ontwikkeld voor de toekomstige invulling van de havezathe.

Geschiedenis

Havezathe de Kamp is een historisch omgracht landgoed gelegen in Neede, onder andere bestaande uit een monumentale havezathe. Op woensdag 16 december 2015 zijn de toekomstige plannen gepresenteerd aan buurtbewoners en belangstellenden.

De havezathe wordt gerenoveerd en zal in de toekomst dienen als congres-, verblijfslocatie. Daarnaast kunnen ook kleinschalige evenementen georganiseerd worden, zoals bruiloften en fairs.

Naast de havezathe worden twee hoogwaardige verblijfslocaties gerealiseerd, met in totaal 22 kamers. Na voltooiing van de bouw en renovaties kan Havezathe de Kamp verhuurd worden voor zowel zakelijke als leisure doeleinden.

Vanaf januari 2016 wordt de procedure voor wijziging van de omgevingsvergunning in gang gezet.



"Havezathe de Kamp is een prachtig complex, gelegen op een tweetal kleine eilandjes aan de rand van Neede, gemeente Berkelland. De unieke gebouwen staan op een eiland dat verbonden is met het vaste land middels een originele boogbrug. Op het tweede eiland bevindt zich de boomgaard met oude appelbomen. Een ideale plek om bij mooi weer te dineren en/of ander soortige buitensessies te organiseren, een huwelijk te vieren of om gewoon even te zitten."
Adres: Peppelendijk 8-10, 7161 LA Neede
Telefoonnummer: 0541 57 39 49
Stad: Neede
Route: Peppelendijk 8-10
Postcode: 7161 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurpark Kronenkamp Natuurpark Kronenkamp 754 meter Mooi project!
Recensies
Met ons bedrijf hebben wij deze unieke locatie mogen beproeven voor onze teambuilding training. Een onvergetelijke ervaring en beleving. Absoluut aan te bevelen voor zakelijke uitjes, teambuildingsessies en gemeenschappelijke doeleinden.
Eind januari een heerlijk familie-weekend 6 volwassenen en 1 baby gehad in het Koetshuis van Havezate De Kamp. Vriendelijke ontvangst, ruime woonkamer, fantastische keuken, heerlijke bedden. Het is heerlijk rustig hier en de omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen. We komen graag nog eens terug!
Prachtige locatie voor het familieweekend 2022 wat we hier hebben mogen houden. Ik raad het eenieder aan om hier eens te verblijven. Luxe en comfort!
Wat een fijne plek! De prachtige villa in de natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat onze zakelijke bijeenkomst een compleet ander karakter had dan we gewend waren. We werden uitgebreid ontvangen en hadden de hele locatie voor ons zelf. De lunch was echt heel aangenaam en luxe te noemen. De attente en vriendelijke bediening maakte het geheel af. Hoop er graag snel weer te komen!
Wat een heerlijke plek voor een ‘heidag’. Prachtige tuin, sfeervol gerestaureerde kasteelhoeve, luxe kamers, smaakvolle catering, attent personeel. Kom er graag nog een keer terug!!
Een bouwput , niks meer over van wat eens zo mooi was
Voor onze organisatie maken wij graag gebruik van deze prachtige locatie. Naast de geweldige ambiance is ook de ligging mooi. En niet onbelangrijk: dit alles voor een goede prijs
Fantastisch huis, van alle luxe voorzien, super warme ontvangst. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid