facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havermans Massages - praktijk voor bewust gezond ontspannen

Info

Praktijk voor massage van Ronald Havermans te Zundert, ook op locatie - bewust gezond ontspannen
www.havermans-massages.nl - op afspraak 076 5974200

Geschiedenis

Ontspanningsmassage | Diepweefsel massage en Stoelmassage

Havermans Massages geeft ruimte voor ontspanning middels ontspannende massages met persoonlijke aandacht. Je kan hierbij denken aan een massage met warme olie, maar ook aan een bedrijfs-/stoelmassage over de kleding heen.

Alle massages zijn op afspraak.

Telefoon 06 81133451



"Praktijk voor Massage, ook bij bedrijven en op locatie"
Adres: Molenstraat 208a, 4881GH Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0681133451
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 208a
Postcode: 4881GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reload sport & massage Reload sport & massage 315 meter Reload olympische halterset van 115kg besteld. Halterschijven waren goed, maar halter...
Relax & Me Relax & Me 646 meter Focus voor ondernemer en werknemer op de dingen die er toe doen in werk en leven / st...
Massagepraktijk Miranda Massagepraktijk Miranda 1 km Heerlijke en ontspannende massage gehad, wat een rust!
Recensies
Voor het eerst geweest en alles was naar tevredenheid. Fijne ontvangst en rustig doornemen wat de wensen waren. Ga zeker terug. Aanrader!
Weet wat hij doet en ontzorgt daarmee zowel in fysiek als mentaal opzicht. Luisterd naar je wensen en past de intensiteit / handelingen van de massage daarop aan. De werkdagen waarop Ronald aanwezig is zijn productiever zonder daarbij extra belastbaar te zijn door de verlichting die de stoelmassages bieden. Einfach genießen!
Geweldige bindweefselmassage gehad, en de stoelmassage op het werkplek was zeker voor herhaling vatbaar
Zeer ontspannend stoelmassage, zou niet meer blij van kunnen worden. Heel aardig. Er wordt rekening gehouden met alle lichamelijke klachten.
Vertaald door Google Geweldige professionele en echt goede massages. Hij komt al een tijdje bij ons op kantoor en we kunnen niet blijer zijn met het resultaat! Ontspannen wasberen = blije wasberen. Origineel Great professional and really good massages. He's been visiting our office for some time now and we couldn't be happier with the results! Relaxed Raccoons = Happy Raccoons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid