facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havermans makelaardij

Havermans makelaardij

Info

Havermans Makelaardij voelt zich door haar ruime ervaring helemaal thuis in het aan- en verkopen van onroerend goed in de Bommelerwaard

Geschiedenis

Havermans Makelaardij voelt zich door haar ruime ervaring helemaal thuis in het aan- en verkopen van onroerend goed in de Bommelerwaard (Gemeente Maasdriel en Zaltbommel). Door ons diverse en ruime vastgoedaanbod kunnen wij zowel professionele als particulieren partijen uitstekend bedienen.
Ons totale aanbod varieert van nieuwbouw, bestaande woningen, appartementen., woonboerderijen, Tevens weten wij alles van bedrijfshuisvesting, aan- en verkoop , huur-, verhuur van winkels en bedrijfsruimten.
Voorts voert Havermans Makelaardij de taxaties van woningen en bedrijfshuisvesting feilloos uit.
Kortom, voor het complete dienstverlening, die slagvaardig te werk gaat, bent u bij Havermans Makelaardij aan het juiste adres!



"Verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, nieuwbouwmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur in de gemeenten Maasdriel, Zaltbommel en Den Bosch.Dé makelaar die verkoopt en aankoopt voor de beste prijs! Sterk in online marketing, flexibel en met een vleugje humor!App of bel voor kosteloos advies voor jouw woonsituatie :"
Adres: kerkstraat 22, 5331CE Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418635353
Stad: Kerkdriel
Route: kerkstraat 22
Postcode: 5331CE



op zoek naar gerelateerd: Wonen in Kerkdriel, Woningaanbod Kerkdriel, Funda Kerkdriel, Huis te huur Kerkdriel, Huizen te koop Maasdriel, Kerkstraat 10 Kerkdriel, Funda huur Maasdriel, Huis te huur Maasdriel
Recensies
Dankzij Remco en zijn team van Havermans makelaardij ben ik zorgeloos door het hele traject geloodst. Dagelijkse communicatie en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat ik constant op de hoogte was van de gang van zaken en vlot een kandidaat heb kunnen vinden voor mijn woning. Daar ben ik ze dan ook uiterst dankbaar voor. Een dikke vette aanbeveling!!
Super. Goed zijn best gedaan. In korte tijd verkocht. Wordt goed onder de aandacht gebracht . Echt alles wordt tot het eind goed geregeld.
Het kopen van een huis als starters is niet niks en best spannend. Remco van Havermans Makelaardij heeft ons daar uitstekend bij geholpen, we zijn er erg blij mee! Remco bleef in nauw contact voor vragen en heeft ons goed geholpen en advies gegeven met de aankoop. Als we ooit nog een keer een makelaar nodig hebben voor aankoop of verkoop dan komen we zeker terug. Aanrader voor iedereen!
Remco heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van ons huis. Hij hield ons steeds goed op de hoogte na bezichtigingen. De communicatie hebben wij als prettig ervaren. Hij is goed bereikbaar en reageert snel. Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar en het hele verkoopproces! Gerrie en Rudi
Deze makelaar werkt zeer deskundig en geeft de juiste adviezen op de momenten dat het telt. Hij is gedreven en heeft met overtuiging ons huis verkocht en de nieuwe woning ook voor ons aangekocht. Het snelle handelen, de juiste informatie en het prettige contact zorgde ervoor dat wij als verkopers het gevoel hebben dat we de juiste makelaar hadden. Daarnaast herinnerde Remco ons tijdig wanneer er belangrijke zaken aangeleverd, getekend of bevestigd moesten worden, wat erg helpt!
Remko is oprecht eerlijk en komt afspraken zijn na.. Goed overleg in alles. Staat open voor suggesties. Vanaf samenwerking tot verkoop perfect geregeld en verzorgd.
Het contact met Remco hebben we als heel fijn ervaren. Hij heeft ons met alles geholpen en stond altijd voor ons klaar. Hij kent de markt als geen ander. Een echte aanrader!
Remco heeft ons geholpen met het nieuwe huis aan te kopen en het oude huis te verkopen. Dit heeft hij geweldig gedaan. Voelt de markt perfect aan, durft de grens op te zoeken. Heb je vragen? Remco beantwoordt ze helder en duidelijk. Wij zijn super tevreden en genieten nu heerlijk in ons nieuwe huis.
Remco was super toegankelijk, snel en handelde persoonlijk. Hij denkt met je mee en helpt je op alle vlakken waar je zelf het fijne niet van af weet. Top om met hem samen te werken en het voelde als een gezamenlijk doel om ons droomplekje te verkrijgen.
Fijn en eerlijk contact met goede adviesen. Doorloop tijd was lang, maar door de goede begeleiding altijd volste vertrouwen gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid