facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haven Winkeloord

Haven Winkeloord
"Bij Bootverhuur Vinkeveense plassen kun je een bootje huren, zoals een sloep, kano, SUP of zeilboot. De Vinkeveense plassen ligt tussen Amsterdam en Utrecht, er is volop natuur én de mogelijkheid om te zwemmen, ontspannen en recreëren. Voor het huren van een sloep, SUP of kano heb je geen ervaring nodig; je vaart er zo mee weg. Wil je komen zeilen in Vinkeveen, dan heb je wel zeilervaring als schipper nodig.Dit is de grootste bootverhuur in Vinkeveen en daarmee ook geschikt voor groepen die willen varen op de Vinkeveense plassen."
Adres: Winkeldijk 20a , Vinkeveen 3645 AP, NL
Telefoonnummer: 0294 281 426
Stad: Vinkeveen
Route: Winkeldijk 20a
Postcode: 3645 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: jachthaven bon, vinkeveen haven, zeilboot huren vinkeveense plassen, jachthaven vinkeveen, zeilboot huren vinkeveen bon, sloep huren vinkeveen, zwier vinkeveen, boot huren vinkeveense plassen zonder vaarbewijs
Recensies
Lekker bootje gehuurd met windkracht 4 a 5. Heerlijk of uitwaaien en gangboorden spoelen.
Goeie zeilboten met uitrusting. Prima gelegen haven. Afwisselend zeilpanorama.
Varen op de of langs de Vinkeveense plassen een mooie ervaring al daar een kano gehuurd met dit weer hemel op aarde
Vroeger was dit het beste plekje om een boot te huren. Sinds de Zwier is ontstaan komt het over alsof het alleen nog maar om geld gaat. De prijs was 100 euro voor een dag, nu ben je minimaal 110 euro kwijt voor 3 uurtjes varen. Het is echt schandalig, dat de prijzen wat verhoogd worden door de jaren snap ik best. Maar dit is echt overdreven, wij zijn jaren lang klant geweest, maar dit jaar gaan we dan toch maar op zoek naar iets nieuws. Jammer het voelde altijd als thuiskomen.
Wij hebben dit jaar voor het eerst onze boot hier liggen. Als je als passant hier komt moet je je parkeer plaats wel betalen voor de auto maar dit is een redelijke prijs. Je kan hier ook met caravan of tent verblijven.
Een hele fijne jachthaven met vriendelijk en behulpzaam personeel. Een sloep gehuurd en in 1 dag naar Amsterdam gevaren en weer terug binnen de gestelde huurtermijn. Boot was een diesel sloep, goed onderhouden. Prijzen zijn gelijk aan de andere jachthavens aan de Vinkeveense plassen. Je krijgt een kaart hoe je moet varen, er zijn ook diverse andere tochten mogelijk. Geen vaarbewijs nodig.
Te koud in de winter, het vriest te hard in Nederland. Weinig maanden kan je genieten in de buitenlucht. Mijn ouders hebben een stacaravan, in de zomer is het top, herfst en winter kut.
Sloep gehuurd voor 8 personen. Was perfect! Goeie sloep met genoeg ruimte voor 8 volwassenen.
Heerlijk ontspannen
Verhuren mooie sloepjes. huren hier al meerdere jaren achter elkaar met feestdagen een sloep en dat bevalt heel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid