facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Havantec Food Equipment

Info

Havantec specialist in verkoop en advisering van roestvrij stalen bedrijfsinrichting voor de voedingssector

Geschiedenis

HAVANTEC is een solide partner met jaren lange ervaring, op het gebied van verkoop en advisering van roestvrij stalen bedrijfsinrichting voor de voedingssector.

Ons programma is speciaal voor u samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur, die voldoet aan alle eisen van deze tijd, zoals b.v. hygiëne en arbeidsomstandigheden.

Wij hebben ons aanbod opgedeeld in de diverse categorieën:
RVS Bedrijfsinrichting;
Productiemachines;
Hygiëne techniek;
Ergononie;
Diversen.

Deze treft u aan in onze catalogus.

Zoals u ziet een compleet assortiment waarmee wij u van dienst kunnen zijn, neem daarbij tevens de voordelen van een eigen serviceteam, inruil mogelijkheid en snelle levering en het wordt snel duidelijk waarom HAVANTEC de juiste partner voor u is.



"Havantec Food Equipment is een solide bedrijf met jarenlange ervaring als specialist op het gebied van verkoop en advisering van productiemachines en roestvrijstalen bedrijfsinrichtingen voor de voedingsindustrie. Ons programma is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige machines en apparatuur voor de gehele voedingsindustrie, zo staan onze machines onder andere in de vlees-, vis-, bakkerij-, pet food- en salade industrie.”"
Adres: Den Uitvanck 20, 5688XG Oirschot
Telefoonnummer: +31 (0)499 376970
Stad: Oirschot
Route: Den Uitvanck 20
Postcode: 5688XG



op zoek naar gerelateerd: Gebruikte machines voedingsindustrie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VanZutphenBV VanZutphenBV 0 meter Perfect bedrijf voor 100% gereviseerde machines
Havantec Food Equipment Havantec Food Equipment 0 meter Uitermate goed service, goed in meedenken in oplossingen, door ervaring. Na het teken...
KEMPS Tekenbureau Staalbouw KEMPS Tekenbureau Staalbouw 2 km Tekenen constructie bedrijfshallen, stallen, trappen, hekwerk. Tekenpakket is Tekla 3...
Arbec vof Arbec vof 2 km Voor specifieke vragen over maatwerk staal kan je hier altijd terecht. Goed en duidel...
Glas in Lood De Kempen Glas in Lood De Kempen 6 km Glas in Lood De Kempen uit Oirschot is een bedrijf voor al uw glas in lood ramen, van...
Recensies
Uitermate goed service, goed in meedenken in oplossingen, door ervaring. Na het tekenen van de nieuwe rookkarren, echt werkelijk vakkundig afgewerkt en exact zo als het bedacht is!
Havantec levert een breed scala aan apparatuur en oplossingen; voor de voedingsmiddelen industrie. Mijn contact persoon binnen havantec is snel, denkt goed mee en komt uiteindelijk met een zeer goede oplossing. Dutch Bakery word stapje voor stapje steeds mooier, mede dankzij Havantec.
Een betrouwbaar bedrijf dat staat voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Bovendien denken ze goed met de klant mee, waardoor ze maatwerkoplossingen kunnen bieden.
Vertaald door Google Al 20 jaar een zeer vriendschappelijke samenwerking. Al onze machines komen van Havantec. Goede prijzen en snelle levertijden. Ook service en reparaties zijn zeer snel geregeld. Origineel Seit 20 Jahren eine sehr freundschaftliche Partnerschaft. Alle unsere Maschinen kommen von Havantec. Gute Preise und schnelle Lieferzeiten. Auch für Service und Reparaturen wird sehr schnell gesorgt.
Vertaald door Google Goede service Origineel good service
Vertaald door Google Goede service Origineel good service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid