facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hausdörfer-Instituut

Hausdörfer-Instituut

Info

Welkom bij het Hausdörfer-instituut voor Natuurlijk Spreken! Gelukkig zonder stotteren en spreekangst, natuurlijk spreken volgens Oscar Hausdörfer.

Geschiedenis

Welkom bij het Hausdörfer-instituut voor Natuurlijk Spreken! Gelukkig zonder stotteren en spreekangst, natuurlijk spreken volgens Oscar Hausdörfer.



"De Hausdörfer-stottertherapie helpt je om op de meest efficiënte en natuurlijke manier VRIJ te worden van stotteren. Het is vervelend als je je niet kunt uiten zoals je wilt, spanning voelt bij het spreken en angst hebt om te stotteren. Het beïnvloedt je hele leven. Heb je al van alles gedaan om vrij te worden van stotteren, maar stotter je nog steeds en zoek je hulp voor jezelf of je kind? De Hausdörfer-methode heeft zich al meer dan een eeuw bewezen en duizenden mensen blijvend van het stotteren bevrijd. Dit kan ook voor jou werkelijkheid worden."
Adres: Weg naar Laren 56, 7203 HN Zutphen
Telefoonnummer: 06 83257835
Stad: Zutphen
Route: Weg naar Laren 56
Postcode: 7203 HN



op zoek naar gerelateerd: Door de nacht naar het licht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GewoonLise GewoonLise 40 km Onze zoon is bij Lise geweest voor logopedie. Lise is erg vriendelijk en meedenkend w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid