facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hats and Caps

Hats and Caps

Info

Webwinkel verkoop van mutsen,hoeden en caps in alle soorten en maten



"Woonwarenhuis Phoenix bestaat al sinds 1957. Het bedrijf, dat onder de rook van centrumgemeente Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard ligt, opereert op markt van partijgoederen. Dit betekent dat grote partijen worden ingekocht, waardoor de artikelen tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden aangeboden aan particulieren en groothandels.Phoenix biedt een zeer uitgebreid en bijna wekelijks wisselend assortiment: speelgoed, huishoudelijke- en cadeauartikelen, kleding, gereedschap, seizoenartikelen als tuinmeubelen en -accessoires, kerstartikelen en wintersportkleding. En dat allemaal tegen absolute bodemprijzen!"
Adres: Nieuwegeer 4, 3271BR Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0627045234
Stad: Mijnsheerenland
Route: Nieuwegeer 4
Postcode: 3271BR


Recensies
Phoenix warenhuis Greup. Blik erwtensoep met rookworst gekocht vorige week. Wat een teleurstelling als er tomatensoep met sliertjes in blijkt te zitten Jammer Phoenix dat jullie dat niet met een kaartje vermelden.
Lekker groot en van alles en nog wat. Voor ieder wat wils. Nadeel was dat de prijzen nog al schelen. Bv snoep was extreem duur. Maar bidon goedkoop. Dus let op de prijzen.
Ik vind de prijzen aan de hoge kant. Zeker voor partij handel. Dus viel tegen door de te hoge prijzen.
Wilde zo maar even er naar toe, gewoon snuffelen... En een pot met "witte stokjes" halen voor kleindochter, dit was er weer!! Ook wel duurder geworden!!
Tegenwoordig net zo duur als de rest van de tuincentra/woonwinkels. Uitgezonderd wat aanbiedinkjes links en rechts op partijtjes
Als je denkt niets nodig te hebben en met een tas vol naar buiten gaat!! Super leuke winkel!!
Leuke winkel met een ruim assortiment van eten tot buitenspul en alles voor binnen en ook nog kleding.
Leuke hebbedingetjes winkel en komt er dan ook graag, soms ben je aan een product gewend en dan hebben ze het niet meer en dat is wel jammer!
Heel veel leuke food/ non food partijen en heel veel interieur accessoires en tuinmeubelen en goedkoper
Leuk om tussen de artikelen te lopen, van levensmiddelen tot tuinmeubelen en alles at er tussenin zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid