facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harvink

Harvink

Info

Met een Harvink in huis zit je altijd goed. De herkenbare constructie, afritsbare bekleding, fantastisch zitcomfort en een tikkeltje eigenzinnig...

Geschiedenis

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt! Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met de mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.

Adres: Tinbergenlaan 3, 3401 MT IJsselstein
Telefoonnummer: 030 688 0388
Stad: IJsselstein
Route: Tinbergenlaan 3
Postcode: 3401 MT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Harvink outlet, Harvink fauteuil, Harvink Forum, Harvink Splinter, Harvink stoel opnieuw bekleden, Harvink dealers, Eijerkamp Harvink, Harvink bank vintage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zennerkeukens Zennerkeukens 313 meter Helaas hebben wij een zeer nare ervaring met Zenner. Onze apparatuur werd weliswaar k...
Bears Design Bears Design 397 meter Prima ervaring met dit bedrijf. Kundig personeel die denkt in oplossingen! Prachtig d...
Meubel maatwerk company Meubel maatwerk company 635 meter Al bijna een jaar zitten en loungen wij op de fantastische ronde bank. Zelf en samen ...
Schilte Schilte 1 km Vlot en vriendelijk geholpen met lossen.
Meubelstoffeerderij WAJ Klomp Meubelstoffeerderij WAJ Klomp 3 km Meubelstoffeerderij WAJ Klomp, te IJsselstein voor al uw (her) stofferingen
Recensies
Jeetje wat een prettig ontvangst in de hal van Harvink.. En wat een mooie showroom waar alle opgestelde meubels staan om te kunnen bekijken. Mooie zitjes zijn er gecreeerd, zodat je alles goed kan zien bekijken en uitproberen.. Mooi dessinstoffen in allerlei kleuren zijn toepasbaar.. Prachtige collectie meubelen en erg fraai getoond in de showroom.. Al met al een mooi bedrijf..!
Heel mooi meubelair, maar de service stelt wel een beetje teleur. Vrij recentelijk nog een hele set eetkamer stoelen gekocht, maar toen wat oudere stoeltjes het begaven, wilden ze niet repareren. Iets wat bij afgebroken boutjes toch echt wel zou moeten kunnen. Had er best voor willen betalen. Jammer.
Vandaag deze 15 jaar oude bank opgehaald nadat die weer als nieuw is gemaakt door Harvink. Klaar voor de volgende 15 jaar. Super blij mee!
We hebben een aantal keren de showroom bezocht, zeer gevaarlijke bezigheid overigens, want met zoveel moois konden we de verleiding niet weerstaan om ons hele interieur te vernieuwen. We werden er steeds zeer vriendelijk geholpen om heerlijk met grote stalen stof de juiste combinatie voor onze meubels samen te stellen de bank zelfs in 3 verschillende kleuren, het kan bij Harvink allemaal. De bestelling uiteindelijk via Piet Klerkx afgerond. Afgelopen week kregen we onze nieuwe Harvink forum bank, tipi fauteuil en eethoek meubels binnen, jammergenoeg kan ik hier geen foto plaatsen. We voelen ons direct thuis en het zitcomfort is geweldig. Bedankt voor de goede service om ook nog even wat viltdopjes na te sturen, wij zullen jullie zeker aanbevelen.
Vandaag onze twee jaar oude fauteuils opgehaald na een "hersteloperatie" bij een van de stoelen. Nadat de verkoper van de fauteuils het op alle fronten liep afweten, hebben we zelf contact opgenomen met Harvink. Wat een verademing, Onze vraag werd onmiddellijk serieus genomen en na kort intern overleg werd gevraagd om beide stoelen te brengen. Niet alleen werd het probleem van de betreffende stoel kosteloos hersteld, de medewerkers van Harvink hebben ook de nieuwste ontwikkelingen dubbel stiksel, betere armleuningen kosteloos op beide stoelen toegepast. Fantastisch. Op basis van onze ervaring zijn we tot de conclusie gekomen dat Harvink een kleinschalig en zeer vakkundig bedrijf is. De lijntjes zijn kort en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en erg betrokken bij het bedrijf. Zo stonden er meerdere medewerkers, inclusief de eigenaar trots te kijken naar het eindresultaat toen we de stoelen kwamen ophalen.
Voor service hoef je niet aan te komen bij Harvink als je een Armslag bank van Harvink bij Piet Klerkx/Stoutenbeek in Waalwijk hebt gekocht. Harvink voert een afscheep beleid totaal niet klantvriendelijk als het om gemaakte kosten door Piet Klerkx gaat. Servicemonteur van Piet Klerkx gaf aan dat de kussenvoering van de Armslag bank af fabriek niet of onvoldoende gelijmd was. Na net 3 jaar is dit gemeld buiten de reguliere garantie omdat het euvel net na verhuizing pas opviel na opnieuw stellen van de kussens.. Kwalitatief niet veel beter dan een B-merk. Neem je klachten serieus Harvink en probeer ervan te leren waardoor je deze in de toekomst kan voorkomen, bij Harvink telt dit niet die schepen je liever af. Schaam je diep Harvink!! We betalen de kosten zelf wel. Voor ons geen Harvink meubelen meer! Geen reactie van Harvink meer vernomen na hun onderstaande bericht. Een 2de bevesting van Harvink wat getuigd van een slechte service en klantvriendelijkheid.
Wij willen de medewerkers van Harvink bedanken voor de meer dan goede service en de vriendelijke ontvangst bij het herstel van de twee zittingen van onze driezitsbank. Grandioos! De geboden service was meer dan wij hadden verwacht! Dank!
Gisteren met Harvink gebeld voor dopjes onder een eetkamerstoel van hen. Samen met mevrouw Emmelot uitgezocht om welke het ging en vandaag al gratis met de post bezorgd. Dat noem ik nog een service en klantvriendelijk handelen. Mijn ervaring strookt dan ook niet met die van de familie Van de Berg..
Wat een antwoord, om het bij Piet Klerkx weg te leggen. Harvink is niet instaat om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun producten. Monteur van Piet Klerkx gaf duidelijk aan dat het een productiefout van Harvink is. Duidelijk nu dat Harvink kwaliteit niet serieus neemt, doen B merken blijkbaar.
Harvink heeft veel mooie banken en fauteuils en die zijn allemaal te zien en uit te proberen in de ruime toonzaal in IJsselstein. Wij werden daar heel prettig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid