facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartmans Advocaten B.V.

Hartmans Advocaten B.V.

Info

Bij Hartmans Advocaten kunt u terecht voor een eerlijk, persoonlijk en gedegen advies bij letselschade of aansprakelijkheidskwesties.

Adres: Burg. Ronckersplein 2, 6269 ZG Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 043 458 2880
Stad: Margraten
Route: Burg. Ronckersplein 2
Postcode: 6269 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:15
Dinsdag: 08:45 - 17:15
Woensdag: 08:45 - 17:15
Donderdag: 08:45 - 17:15
Vrijdag: 08:45 - 17:15

Recensies
Mevrouw heeft de zaak behartigd van mijn vrouw welk toen nog geen verblijfsvergunning had. Ze heeft haar een xpertise laten maken terwijl het geld er niet was. Mijn vrouw moet nu nog 1200 euro betalen. Ik vindt dit ongehoord en we vinden dat ze misbruik heeft gemaakt van de situatie. Jammer dat ze mijn vrouw "" misbruikt "" heeft, schandalig.
Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en deskundig personeel. Wij zijn uiterst tevreden over de begeleiding en afhandeling van onze letselschadezaak. Wij kunnen Hartmans Advocaten dan ook aan iedereen aanbevelen.
Erg fijne ervaring. Er wordt goed naar je geluisterd en Petra heeft mijn zaak tot een goed einde gebracht. Zeer dankbaar voor alle hulp.
Fijne advocaat, zij heeft mij heel goed geholpen bij mijn zaak. Zeer sociaal, betrouwbaar en gaat ervoor.
Zeer professioneel en betrouwbaar advocatenkantoor.
Hele goede service!!!
Heel goede advocate.
Goede en correcte advocaten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid