facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartman Installatie

Hartman Installatie

Info

Wij leveren Cv-ketels en onderhouden ze, maar bieden nog meer.
Van duurzame producten t/m installatietechniek.
Kijk op de website voor overige producten

Geschiedenis

Dag in dag uit werken wij aan verbetering aan kennis. Op de hoogte blijven van regelgeving en kennis met innovaties koppelen.

Service is het kloppend hart van Hartman Installatie. Oprichter Ben Hartman startte meer dan dertig jaar geleden met zijn storingsdienst op het gebied van cv-installaties. Hier werd de basis gelegd voor het klantvriendelijke en oplossingsgerichte bedrijf dat Hartman Installatie vandaag de dag nog steeds is.

Tegenwoordig biedt Hartman Installatie een zeer compleet pakket op het gebied van installatietechniek en overige werkzaamheden binnen de installatiebranche. Service is echter nog steeds een belangrijk onderdeel van Hartman Installatie. Samen met een team van ervaren monteurs en technici wordt iedere dag hard gewerkt om zo snel en zo kundig mogelijk de klant van dienst te kunnen zijn.



"Bij Hartman Installatie voelen we onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur en zijn we bewust van onze impact op een continu veranderende wereld. Wij geloven in een comfortabele en duurzame leefomgeving voor iedereen. De wereld om ons heen verandert snel en wij, Hartman Installatie, veranderen mee."
Adres: foksdiep 26, 8321 MK Urk
Telefoonnummer: 0527-686818
Stad: Urk
Route: foksdiep 26
Postcode: 8321 MK



op zoek naar gerelateerd: Hartman Installateurs, Bos Installatietechniek, Hoekstra Installatie Urk, Vloerverwarming Urk, Loodgieter Urk, Hartman Installatie Alkmaar, Totec
Recensies
Telefonische service en mailcontact was prima. Helaas betaal je fors voor een warmtepomp offerte €250. Op zich geen probleem, met vertrouwen gedaan hopende op een marktconform prijs, maar dat was totaal niet zo. In de berekening werd zoveel gevraagd dat het gewoon niet rendabel was ten opzichte van terugverdientijd. Service goed, prijs totaal niet. €250 betaalt voor m'n eigen naïviteit.
Afgelopen zomer hebben wij een huis gekocht met een Nibe warmtepomp. Helaas bleek deze niet optimaal te werken. Wij hebben toen drie verschillende bedrijven langs laten komen voor een offerte met de oplossing. Hartman is uiteindelijk niet het bedrijf waar wij voor gekozen hebben en ook de enige die zonder afspraak of melding nu ineens een factuur stuurt van 245 euro. Na telefonisch contact geven ze aan dat dit om voorrijkosten en arbeidsloon gaat en dat dat heel logisch is. Ik heb hier een hele nare bijsmaak aan over gehouden en zal ook in de toekomst dit bedrijf nooit meer benaderen. Ik ben blij dat wij die paar duizend euro voor de oplossing aan een ander bedrijf gaan betalen. Dus wees gewaarschuwd!
Een Hartman klant is niet altijd een gelukkige klant zoals de website aangeeft. Na 8 weken onze badkamer nog niet klaar en daar zijn we erg in teleurgesteld. De jongens op de werkvloer krijgen alle lof. Maar op kantoor kunnen ze nog wel een paar cursussen klantgericht werken gebruiken. Hun handelen toont dit helaas niet.
Kwaliteit/prijsverhouding, servicegericht en snelle afhandeling. Dat zijn de zaken die er toe doen. Hartman installatie uit Urk heeft dat perfect laten zien. ''Proficiat'' aan dit bedrijf.
Vriendelijk personeel zowel telefonisch als aan de deur. Nette en goede service voor een degelijke prijs!
Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Monteur nam alle tijd voor uitleg.
Mooi bedrijf, veel kennis!
Nig een mensen bedrijf
Vertaald door Google Professioneel en dynamisch team dat elk probleem proactief oplost. Origineel Professional and dynamic team, solving every problem with a proactive approach.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid