facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartman

Hartman

Info

Come together

Geschiedenis

Vanaf het eerste kuipstoeltje en de kunststof standenstoel die al bijna een halve eeuw geleden werden geïntroduceerd tot de trendy collectie met onder andere onze nieuwe klassieker Sophie: de focus van Hartman ligt altijd op kwaliteit en innovatieve producten! Trends, kleuren en materialen veranderen, maar kwaliteit blijft. Enjoy Hartman!

Onze taak

Elk jaar weer krijgt het hele Hartman team de kriebels; de nieuwe collectie moet worden bepaald en samengesteld. Kleuren, vormen en materialen moeten gekozen worden en samengesmeed tot een geheel waarvan u zegt; dàt is nou een echte Hartman collectie! Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt vervolgens veelvuldig beproefd in ons testcenter. Die dezelfde strenge normering hanteert als TNO en TUV Nederland. Vervolgens wordt de productie in gang gezet om te zorgen dat we onze tuinmeubelen en kussens bij de eerste zonnestralen in het voorjaar bij onze dealers hebben staan!

Producten

tuinmeubelen
parasols
kussens
tuin textiel



"Wij combineren comfort, kwaliteit en design in elke product dat we maken. Wij willen iedereen laten genieten van het buitenleven op verschillende aspecten. Hartman, daar geniet je langer van."
Adres: Goolkatenweg 55, 7521 BE Enschede
Telefoonnummer: 053 488 5555
ln.namtrah@ofni
Stad: Enschede
Route: Goolkatenweg 55
Postcode: 7521 BE



op zoek naar gerelateerd: hartman tafel, hartman sophie, hartman loungeset, hartman stoelen groen, hartman tuintafel, hartman palmyra, hartman tuinset outlet, hartman tuinstoelen blokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cubiqz Cubiqz 2 km Vertaald door Google Geweldig bedrijf voor thuisstagers. Geweldige verwerking en goed...
Kringloop EHB Enschede Kringloop EHB Enschede 2 km Leuke dingen hebben ze daar en het was ook nog eens met korting. Fijne winkel. Ook he...
Recensies
Gisteren schreef Anna een lovende reactie over de klantenservice van Hartman. Ik herken niets van haar lovende woorden. Heb een week op een reactie mogen wachten die ook nog eens van een aanname uitging. Denk dat Anna door een andere medewerker geholpen is dan ik. De slogan: 'Hartman Daar geniet je langer van!' gaat voor mij niet op. Vijf weken geleden twee kussen gekocht uit de duurdere Bahama collectie. Na 4 weken kwam het stiksel los. De reactie van kwaliteitsmerk Hartman was: je hebt zelf met kracht aan het stiksel getrokken..... Alleen de aanname al...... Na zo'n hautaine uitspraak, voor mij nooit meer iets van Hartman.
Wat een prachtige collectie maar vooral de kwaliteit is fantastisch. We hebben al diverse meubelen en kussens in onze tuin en helemaal verkocht!! Het zit zo fantastisch dat we de Sophie stoelen nu ook binnen hebben staan.. Wij zijn fan!!
Wat een geweldige klantenservice heeft Hartman B.V. Ze reageren super snel en denken graag met je mee. Dankzij de aardige medewerkers kunnen wij weer genieten van onze tuintafel.
Binnen de garantietermijn waren er klachten betreft mijn ronde tafelblad. Ze waren niet op voorraad meer maar werd zoals beloofd later een nieuwe geleverd, en de oude namen ze weer mee. Dit is onlangs gebeurd! Top service!
Wat een slechte stoelen in vergelijking met de tijd van garden en royal club. Mijn moeder zakte er spontaan door heen en de stoel brak af op de punten van de zitting. En nee mijn moeder is geen zwaar gewicht, 65 kg. En dat voor een stoel van iets meer dan 3 jaar oud. Slecht materiaal en na 3 jaar geen garantie meer, dus voortaan maar een stoel van de action. Die zijn in ieder geval beter met de garantie!!!
Twee Hartman Palmyra grijs 6 jaar uitsluitend gebruikt tijdens onze 4 weken vakantie. Dit jaar zakten wij binnen 24 uur door beide stoelen. Compleet afgebroken steun onder de zitting. Alleen al vanwege de gevolgen die hierdoor kunnen ontstaan zou dit niet mogen gebeuren. Nu had ik gelukkig alleen een paar dagen last van mijn rug. Ook ik ben met 80kg geen zwaargewicht!
Garantie 2 jaar, maar niet op de hoes, want deze zou er ‘gratis’ bijgeleverd zijn... read on! Twee jaar garantie is het minimale termijn dat in het consumentenrecht door de EU in wet vastgelegd is. Als een aankoop heel goedkoop is, dan minimaal twee jaar. Is een aankoop kostbaarder vanwege de verwachte kwaliteit, dan is de garantie uiteraard langer. Vandaar dat fabrikanten regelmatig met drie jaar of zelfs een langer termijn adverteren. Hartman kent twee jaar... Grote parasol gekocht, een luxe variant van 3 x 4 meter, inclusief bijbehorende parasol-hoes. Althans dat is er wat in de doos mee verpakt zit. Nu scheurde de hoes allengs in. Dit door weer en wind. Met groot vertrouwen Hartman gebeld over de slechte kwaliteit van de hoes en een vervangend exemplaar verzocht. Maar nee.... “deze was er ‘tenslotte’ gratis bijgeleverd... “ ?!! De dame van de ‘service’ afdeling was niet op andere gedachten te brengen, bijvoorbeeld dat de hoes gewoon bij de aankoop hoort. Want als deze hoes echt gratis was, had Hartman deze opnieuw gratis op kunnen sturen. Maar dat kon dan ook weer niet... Het is alweer heel wat jaar geleden dit voorval, maar wij waren in een keer af van het merk Hartman. Tuinstoelen, kussens, allemaal vervangen door een merk, anders dan Hartman, weet wat langetermijn investering en klantperspectief betekent. Want van dit soort praktijken krijg je het aan je hart man!
Super fijne stoelen, stevig en goede kwaliteit die ook nog eens heerlijk zitten. Ik ben fan van Sophie. Heb ook de Yasmani tuinset met 3 stoelen en bank. Helemaal top!
We hebben onlangs kennis gemaakt met de Sophie van Hartman. De stoel voelt echt sterk en duurzaam aan. Blij mee!
GEACHTE HEER,MEVROUW, SLECHTS EEN TELEFOONTJE EN EEN FOTO IS VOLDOENDE GEWEEST OM ONS GRATIS IN HET BEZIT TE STELLEN VAN 4 NIEUWE STEL/SLIJT POOTJES VOOR ONZE HARTMAN TUINTAFEL. DIT IS WAT IK SERVICE VAN DE BOVENSTE PLANK NOEM. HEEL HARTELIJK DANK EEN ZEER TEVREDEN HARTMAN KLANT. CEES VLIEGENTHART, TILBURG
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid