facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartman Bedden

Hartman Bedden

Info

Beddenspeciaal zaak te Stadskanaal

Geschiedenis

Laat u verrassen met sfeervolle slaapkamers,kleurrijke trends en Optimaal slaapcomfort. Samen met u maken wij van uw slaapkamer een stijlvolle leefkamer, een multifunctionele ruimte waar u niet alleen slaapt, maar ook een spannend boek kunt lezen, werken of uw favoriete tv programma kunt bekijken. Een sfeervolle relaxplek om te slapen, te dromen en waar u uitgerust wakker wordt.

Laat u informeren en inspireren door een slaapadviseur die u alles kan vertellen over verantwoorde slaapsystemen, comfortabele matrassen, dekbedden en kussens. Uiteraard rekening houdend met uw persoonlijke wensen en budget.
Ontdek ook de functionele linnenkasten en handige opbergmeubels. Handige ruimtewinners in talloze maten, kleuren en materialen. Met onze trendy collectie bedtextiel geeft u uw slaapkamer een persoonlijk tintje mee. Kies uit de nieuwe dessins en de mooiste kleuren. Ook voor zorg en verpleegbedden bent u bij Hartman Bedden op het juiste adres.

Adres: Tinnegieter 5, 9502EX Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599650965
Stad: Stadskanaal
Route: Tinnegieter 5
Postcode: 9502EX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bosma Bedden outlet Winschoten, Bedden Veendam, Beter Bed Groningen
Recensies
Prima geholpen, beetje veel informatie af en toe... De bestelde matrassen bleken niet de juiste te zijn. Veel te hard. We zijn inmiddels een paar weken verder en wachten nog af... De matrassen zijn deze week bezorgd maar ze verschillen zeer qua comfort met de modellen in de winkel. Ze moeten nog wat inliggen maar we hebben onze twijfels... Ook deze keer niet de goede matrassen. Inmiddels ruim 2 maanden onderweg en blijkbaar is het erg lastig om het matras, zoals we dit in de winkel hebben getest, in bezit te krijgen... Onze oude matrassen zijn inmiddels voor de tweede keer door ons weer opgehaald..Wordt vervolgt... Er is een oplossing....andere matrassen die wel zijn zoals in de winkel worden aangeboden. Even afwachten wat de levertijd is en het is nog even spannend of het deze keer wel goed uitpakt...we zijn inmiddels een beetje huiverig geworden. Deze week is alles opgelost. Andere matrassen zijn geleverd en we hebben de eerste nacht heerlijk geslapen... Een tevreden klant.
Een beddezaak met een ruime assortiment bedden en linnengoed . Deze worden verkocht door passievolle professionele ondernemers die weten waarover ze praten.
Prima service, heel veel mooie bedden.
Pure kwaliteit. Aan te raden aan mensen die echt iets goeds willen. Het verschil is direct te merken en zeker naarmate de tijd verstrijkt. Advies van Johan en Anja als zeer oprecht, meedenkend en vol humor ervaren. Mijn unieke situatie en wensen werden omgezet in een bed op maat zie foto's. Huub en Harold hebben de nodige moeite verzet mijn bed te plaatsen in dit kleine slaapkamertje, maar het is perfect gelukt. Ook toen waardevolle tips ontvangen met een goede dosis humor. Mijn keuze ging uit naar een Scandinavische boxspring met hardhouten bedbodem. Nu tientallen nachten op geslapen etc. Zeer tevreden. Goede nachtrust, lepeltje lepeltje zonder wegzakken maar met perfecte ondersteuning, eruit gaan is er weer in willen. Hartman Bedden en personeel krijgt van mij een dikke 10! PS. een bezoek aan de showroom te Stadskanaal is een uitje op zich, groot maar overzichtelijk, heerlijk gezellig, alles goed te testen, lekkere versnaperingen en fijn gezelschap. Eem lekker!
Top uitleg over een boxspring en top matras. Het verschil met anderen je mag erop liggen om te testen. En goede service en uitleg ze maken ruime tijd voor jou. Van 0 tot 10 punten . 11 punten
We zijn heel erg tevreden over deze beddenzaak!! Advies, uitleg en de tijd wat ze voor je nemen. Zeer deskundig personeel , ze luisteren goed naar onze wensen en ook wat betreft onze slaap problemen. We hebben een geweldig bed uitgezocht!!! Die binnen enkele weken al is bezorgd . Familie Hartman SUPER BEDANKT !!!! Ps we raden iedereen deze beddenzaak aan !!!!
Voor slaapcomfort kunnen we altijd slagen bij Hartman Bedden.
Prettig en deskundig te woord gestaan. Goede service en de Pullman matrassen liggen prins- heerlijk. Dik tevreden!
Onlangs mooie boxspring gekocht erg tevreden over de uitvoering en service/advies
Geweldig.erg behulpzaam, en ze weten waarover ze praten. En wat je wil hebben en geven raad top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid