facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HartjeVeluwe

HartjeVeluwe

Info

HartjeVeluwe in Loenen op de Veluwe is een winkel in woonaccessoires en 'Veluwe' producten, cadeauartikelen en souvenirs.

Adres: Eerbeekseweg 58, 7371CJ Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Eerbeekseweg 58
Postcode: 7371CJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inumo Inumo 0 meter Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. 1 week geleden heb ik een...
Recensies
Ligging prima en ook schoon. Er zijn wel nogal wat dingen die aandacht behoeven nl. Bij binnenkomst vielen we over de vloertrekker die in de gang bij de deur was blijven staan!! Lampje boven bank zit geen peer in. TV doet het niet naar behoren o.a. geluid klopt niet en bepaalde zenders sneeuwbeeld. Bierglazen mogen aangevuld worden nog maar 2 verschillende aanwezig. Men vraagt de was in de wasmand te doen maar die is er niet... Men geeft bij faciliteiten aan dat er een ventilator is maar dat klopt niet gelukkig hebben we hem zelf meegebracht. Ik mis een opstapje want ik kan niet aan de spullen in de bovenkastjes keuken en op een stoel klimmen met 70 jaar, nee! Welkomsgeschenkje waar men in gastenboek over spreekt.....??? Ik heb het niet gezien. Bank is doorgezakt zeker aan een kant en zit daardoor niet prettig. Ik heb een tuinstoel van buiten binnen gebruikt. Een raamhor voor slaapkamer zou heel fijn zijn. Nu kun je raam niet open zetten direct veel insecten binnen. Handdoeken zijn aanwezig echter een week met 1 set vind ik erg weinig en zeker ook wat betreft maar 1 theedoek en 1 vaatdoek!! Ook mis ik plastic kommetjes met deksels voor in koelkast afgedekt weg te kunnen zetten. Dienblad zou ook handig zijn. Onkruid tussen stoeptegels van terras, tuin was duidelijk niet veel meer aan gedaan! Sorry, het zijn kleine dingetjes maar als niemand er iets van zegt kunt U het niet weten en er niets aan doen en het hoort wel in orde te zijn.
Een heel leuk huisje en superschoon. Met leuk tuintje en tuinset. enige minpuntje was de slechte ontvangst van de tv. De omgeving is echt mooi om te fietsen.
Vertaald door Google Lief Origineel Lovely
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid