facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartige Samaritaan

Hartige Samaritaan

Info

Stichting Hartige Samaritaan is een jonge stichting, opgezet in 2016, die zich inzet om de integratie en acceptatie tussen nieuwkomers en Nederlanders te bevorderen. Bekend van het projectrestaurant!

Geschiedenis

Hartige Samaritaan Delft is een pop-up restaurant en café samen met vluchtelingen. Het restaurant was open van 25 februari t/m 25 maart 2017 te Delft. Nederlander en vluchteling werkten samen om zes avonden in de week een restaurant te draaien. Elke maandag- en woensdagavond was er vanaf 20:00u vrije inloop in Hartige Café. Zo maken vluchtelingen op een laagdrempelige manier kennis met de Nederlandse taal en cultuur en kan iedereen ze leren kennen als vriendelingen!

Na afloop van het restaurant denkt Hartige Samaritaan na over verdere projecten. Blijf op de hoogte door de Facebook te volgen!

Adres: 2611 HS Delft
Telefoonnummer: 0611821747
Stad: Delft
Postcode: 2611 HS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123huisdieren.nl 123huisdieren.nl 1 km De missie van 123Huisdieren.nl is het verbeteren van de zorg van dieren in Nederland....
Project Soweto Project Soweto 2 km Follow the story of project SOWETO, a journey towards developing a self-sustaining so...
150 jaar Rode Kruis Delft en Midden Delfland 150 jaar Rode Kruis Delft en Midden Delfland 2 km Deze pagina staat in het teken van het 150-jarig bestaan van de afdeling Delft en Mid...
Recensies
Je proeft de goede bedoelingen terug in de reviews. De hulde voor het initiatief is helemaal terecht. De historische gewelfkelder is een mooi decor, al maakt de akoestiek een goed gesprek onmogelijk. Ontvangst en bediening zijn vriendelijk. De kaart oogt aantrekkelijk ook de vormgeving maar - ik durf het haast niet te zeggen - het eten is om snel te vergeten, zelfs afgezet tegen de alleszins vriendelijke prijzen. Geen ingrediënten die de tong verbazen, geen kruiderijen die je in vervoering brengen. Ook de presentatie is weinig exotisch. De falafel uit de winkelstraat ziet er aantrekkelijker uit. Hetzelfde geldt voor de mezze, die zo uit de tapasvitrine van AH lijken te komen maar dan minder smakelijk. Niemand verwacht de Syrische Jonnie Boer of de Afghaanse Sergio Herman in een Delftse kelder, maar wel een vleugje 1001-nacht en een mespuntje donker Afrika. Noem het trots of passie. Iets dat je even in andere sferen brengt. Iets dat je een extra vette fooi voor de goede zaak doet geven.
Leuke ervaring, alles voor het goed doel. Leuke aankleding en genoeg menukeuze. Grappige situaties doordat het personeel zelf vrijwilliger is. Acoustic is minder op deze locatie en kan als drukkend worden ervaren.
Een heel leuk restaurant; fijn eten, goede sfeer, leuke bediening, en niet duur. Het doel integreren met vluchtelingen maakt het alleen maar beter.
Een fantastisch pop-up restaurant. Georganiseerd door vluchtelingen en studenten. Heerlijk eten, goed initiatief en een goed doel!
Mooi pop-up restaurant. Studenten die samen werken met vluchteling om zelf wat te leren en kennis door te geven.
Heerlijk gegeten, leuk personeel, leuke prijs voor studenten :
Prachtige plek om te eten, vriendelijk personeel en heerlijk eten.
Prachtig initiatief en heerlijk eten
Vertaald door Google Leuk restaurant in Midden-Oosterse stijl! Voel me gewoon een beetje koud in de kelder, maar het eten is speciaal! Origineel Nice Middle East style restaurant! Just feeling a little cold in the basement, but the food is special!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid