facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartenwerk

Hartenwerk

Info

Coaching voor vrouwen die iets brutaler en steviger willen worden. En die zin hebben om LEKKER te werken. Wat heb je daarvoor nodig? Zoek dat hier uit!

Geschiedenis

Sommige vrouwen zijn nogal aardig en blijven keurig terwijl anderen dat allang niet meer zijn. Hoe doe je dat...op tijd je grens aangeven en zorgen dat je niet ondersneeuwt?
Coaching bij Hartenwerk is bedoeld om bescheiden vrouwen (en ja hoor, af en toe ook mannen!) sterker in hun schoenen te laten staan. Om je rustig en stevig te voelen over wie je bent en wat je kan. En, om gewoon weer lekker te werken!



"Coach & Psycholoog voor harde werkers met klachten van grote vermoeidheid, oud zeer, chronische pijn en strengheid naar jezelf. Aanpak is gericht op de bron, op het onbewuste brein en op blijvende verandering."
Adres: oudhuijzerweg 99, 3648 AB Wilnis
Telefoonnummer: +31 6 24267980
Stad: Wilnis
Route: oudhuijzerweg 99
Postcode: 3648 AB



op zoek naar gerelateerd: IEMT boek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qloutt Qloutt 1 km QLOUTT is your IT specialist regarding Salesforce.com and web development.
Molenaar&Plasman Solutions Molenaar&Plasman Solutions 2 km Molenaar&Plasman Solutions
Architekten en Ingenieursbureau H.W. van der Laan Architekten en Ingenieursbureau H.W. van der... 2 km Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v. is opgericht in 1979. Sindsdi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid