facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartenlustschool

Hartenlustschool

Info

De Hartenlust is een school voor leerlingen met mavo of mavo/havo-advies. We zijn een kleinschalige persoonlijke school met een breed onderwijsaanbod.

Adres: Vijverweg 31, 2061GT Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0235251702
Stad: Bloemendaal
Route: Vijverweg 31
Postcode: 2061GT



op zoek naar gerelateerd: Hartenlust docenten, Hartenlust Magister, Mijn Hartenlust, Vakantie hartenlustschool, Hartenlust lestijden, Hartelust of hartenlust, Vijverweg 31 bloemendaal, Mavo Haarlem
Recensies
Ze hebben met weinig personeel volle klassen te draaien. In mijn geval werd hierdoor gemist dat ik adhd had en een moeilijke thuissituatie zonder hulp of goed ouderschap. Preek na preek volgde waarom ik niet meer mijn best deed met mijn intelligentie. Rapporten waarop stond dat ik minder eigenzinnig moet zijn en harder moet werken.Beter was geweest me door te verwijzen, of hulp te bieden waardoor diagnose jaren eerder was gekomen en ik de hulp had gekregen die ik nodig had. Let ook op de meisjes die intelligent zijn en niet perse overmatig druk ipv de standaard drukke cliché hyper jongens.Begreep dat scholen hier 19 jaar later beter in zijn. Van der Eem staat me bij als een leraar die goed was in zijn vak. Geschiedenis is nog steeds een interesse van me en nee, janno ben geen cliniclown geworden, al kom ik ze wel tegen op mijn werk.
Een kakschool, leraren onprofessioneel, alleen van maatschappijleer en geschiedenis geloof ik niet. Dat was mijn mentor en heel meegaand en betrokken bij mij. Ik ben in totaal heel weinig aanwezig geweest, weten niet hoe om te gaan met een kind in jeugdzorg en dus een extra zorg. Iedereen zag er hetzelfde uit, allemaal barbiepopen, allemaal op hockey, de slechtste school ooit, wat ik heb meegemaakt op de 15 locaties waar ik heb gewoond. De leerstof ook heel onduidelijk en moeilijk te onthouden, terwijl het niveau op andere scholen hetzelfde was. Verschikkelijke rotschool, weinig diversiteit.
Eekhoorn docent hm
Ik moest nablijven
Erg leuke en fijne school erg gezellig
Klein maar van x dylan
Lana zit er op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid