facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartemink

Info

Al meer dan 50 jaar kwaliteit in rijvaardigheid! ANWB, FAM & KNMV erkende verkeerschool. Hoog slagingspercentage is ons visitekaartje!

Geschiedenis

Hartemink, al jaren een grote naam in verkeersopleidingen, heeft in enkele jaren tijd ook een goede naam in het personenvervoer verworven. Dat mag ook blijken uit het feit dat Hartemink sinds 1 oktober van dit jaar gecertificeerd Keurmerk Touringcarbedrijf is. En vanaf 1 januari 2010 is er zelfs ook de reisorganisatie Hartemink. We hebben sinds 1983 een bus om les te kunnen geven. Deze instructiebus werd ook wel eens ingezet voor een schoolreis of een dropping. Een paar jaar terug zijn we begonnen met concertreizen. Dat was zo’n succes, dat we op zoek gingen naar een tweede bus. In verband met milieuregels kun je niet anders dan investeren in heel jonge gebruikte bussen, niet ouder dan één à twee jaar, of in nieuwe. De nieuwe reisorganisatie Hartemink gaat zich toeleggen op groepsreizen, maar dan wel nét even anders. We richten ons op groepen, zoals personeelsverenigingen en dergelijke, waarbij alles van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd is. Met een touringcar chauffeur die niet alleen alles weet van het besturen van de bus, maar die ook reisleider is. Met verblijf in goede hotels, met nét even andere uitstapjes, kortom: een reis met net dat beetje extra, dat het bijzonder maakt. Onze busreizen zullen gereden worden met touringcars met daarin gekwalificeerde en ervaren chauffeurs zodat je met een gerust gevoel plaats kunt nemen in de touringcar voor een geweldig dagje uit.

Adres: Kiefteweg 6 - Missetstraat 5s, 7151HT - 7005AA Eibergen
Telefoonnummer: 0545-472010
Stad: Eibergen
Route: Kiefteweg 6 - Missetstraat 5s
Postcode: 7151HT - 7005AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ANWB Rijopleiding ANWB Rijopleiding 14 meter Ik heb 21 februari mijn eerste rijles bij jullie gehad en ik heb er erg van genoten. ...
Berkelland rijopleiding Berkelland rijopleiding 1 km Geweldige rijschool, gaat ook erg goed om met onzekere leerlingen.
Recensies
Via mijn werkgever bij deze rijschool mijn C en CE rijbewijs gehaald. Duidelijke instructeurs die weten waar ze het over hebben! En het ook duidelijk en rustig uit kunnen leggen. Zeer fijne tijd gehad tijdens mijn lessen en je merkt nergens een te kort aan. Ik beveel deze rijschool hoog aan!
Bijzonder bedrijf. Heeft zichzelf op de eerste én tweede plek staan, daarna komt de klant. In plaats van excuses krijg je nog meer beschuldigingen over je heen.
Valt totaal niet te praten met die dame van Hartemink. Ik moest deze recensie weghalen want anders zullen er stappen worden ondernomen. We wachten het met smart af!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid