facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hartel Rijopleidingen

Hartel Rijopleidingen

Info

Dè rijschool die al 29 jaar garant staat voor rijopleidingen van hoge kwaliteit voor jouw auto-, motor-bromfiets- of BE-rijbewijs. Bovag en KNMV erkend!

Geschiedenis

Dè rijschool die al 28 jaar garant staat voor rijopleidingen van hoge kwaliteit voor jouw auto-, motor-, bromfiets- of aanhangwagenrijbewijs. BOVAG en KNMV gecertificeerd.



"De betere en voordelige rijschool voor jouw rijbewijs!"
Adres: Smaragd 41, 3893 EP Zeewolde
Telefoonnummer: 0628420427
Stad: Zeewolde
Route: Smaragd 41
Postcode: 3893 EP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rijschool Zegers, Van Zanten Harderwijk, Motorrijschool Zeewolde, Rijschool Mieke Zeewolde, Motorrijles Ermelo, Rijschool Stam, Landwaard rijschool, BE rijbewijs Flevoland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool United Verkeersschool United 369 meter Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald met dank aan Dave! Super leerzame en leuke lesse...
NXXT Rijschool  Renate Snijder NXXT Rijschool Renate Snijder 562 meter Autorijschool Renate Snijder voor leerzame, professionele en leuke rijlessen in regio...
Rijschool Outback Rijschool Outback 2 km Een pakket van 40 uur afgenomen en afgerond. Tijdens de lessen na mijn idee nooit dis...
Autorijschool W.A. van der Meulen Autorijschool W.A. van der Meulen 2 km Beste autorijschool van zeewolde!
Slimopweg Slimopweg 2 km Een geweldig goede docent. Ik heb voor mijn C rijbewijs ongelooflijk veel van hem gel...
Recensies
Ik kwam bij Hartel met een slechte ervaring bij een andere rijschool en het verlies van vertrouwen in mijzelf. Pieter heeft mij enorm geholpen! Hij is begripvol, meelevend en doet het rijden met veel plezier. Ik heb weer vertrouwen in mijn doen en het met een goede ervaring afgesloten. Bedankt Pieter!
Echt een aanrader! Ik heb inmiddels al een tijdje mijn rijbewijs en ben er nog steeds ontzettend blij dat ik mijn lessen bij Motorrijschool Hartel heb gevolgd. Ik heb er altijd erg prettig gelest. Door het geduld van mijn rij instructeur heb ik alles op mijn eigen tempo kunnen doen. Daarnaast weet hij goed waar hij het over heeft en brengt dit op de juiste manier over. Marc heeft ontzettend veel ervaring en weet in elke situatie wat te doen. Ik raad Motorrijschool Hartel en in het bijzonder Marc zeker aan! Marco je bent een topper!
Ik had een proefles aangevraagd en was meteen verkocht. Me ouders wouden eigenlijk dat ik bij dezelfde rijschool ging als mijn broer, maar mijn vrienden wezen mij op deze rijschool. De rij instructeur was erg aardig en relaxed. Ik ben erg tevreden met de lessen die ik tot nu toe heb gehad. Ik hoop dat ik voor mijn 18de verjaardag mijn rijbewijs haal!
Ik kan Hartel Rijopleidingen zeker aanraden. Haci bleef tijdens de lessen altijd erg rustig en heeft zoveel geduld. Aan het eind van elke les benoemde hij duidelijk wat goed ging en wat verbetering nodig had. Zo werd ik altijd goed bewust van mijn verbeterpunten.
Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt van mijn vorige rijschool naar jullie toe. Bij jullie heb ik echt veel geleerd en ben ik erachter gekomen wat ik allemaal gemist heb bij mijn andere rijschool. Haci is een super fijne rij instructeur. Zeker een aanrader!
Een hele fijne rijschool! Flexibel en transparant; ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met behulp van de duidelijke lessen van mijn instructrice Yvonne :
Geeske heeft me niet alleen geholpen bij het halen van mijn rijbewijs, maar heeft me ook goed voorbereid op het zelfstandig rijden. Hierdoor voel ik me nu erg zeker in de auto. Bedankt Geeske voor de leerzame én gezellige lessen!
Een hele fijne rijschool. Laura neemt de tijd om alles goed uit te leggen en doet dit op een rustige manier. Ik raad eenieder aan om bij Motorrijschool Hartel te lessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid