facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hart Van Horst

Hart Van Horst

Info

Hart van Horst - Pizzeria, Shoarma, Doner, Steakhouse.

Adres: Wilhelminaplein 5, 5961 AA Horst
Telefoonnummer: 077 397 1762
Stad: Horst
Route: Wilhelminaplein 5
Postcode: 5961 AA



op zoek naar gerelateerd: Pizzadag Horst, Turkse winkel Horst, La Vita Horst, Thuisbezorgd Horst, Pizzeria Horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ramses Ramses 391 meter Elke keer als wij vanuit maastricht naar Horst gaan, en we hebben ff tijd . Gaan zeke...
Recensies
Heerlijke pizza's afgehaald. Goed belegd en prima qua formaat. Misschien een tip om 2 formaten te kunen kiezen, voor kids is de pizza eigenlijk te groot. Ook een spaghetti carbonara besteld. Deze was op zich prima, maar de melksmaak overheerste een beetje. Het had wat romiger gemogen. Ook was de portie veel te groot voor een kind, dus ook hier een kleinere portie aanbieden?
Tijdens midweekje Meerdal centerparcs lekker pizza's gehaald bij Hart van Horst. Het zijn heerlijke en zeer rijk belegde pizza's. Ook de eigenaar en het personeel is zeer vriendelijk en in voor een grapje. Als we weer in de buurt komen gaan we er weer lekker eten. Ik kan dus iedereen HvH aanraden om er te eten en vanuit Meerdal ben je er binnen 10 min met de auto en loont zeker de moeite. Heren van HvH tot volgende keer.
Persoonlijk alles onder de maat. Vlees matig gekruid, pizza's is de concurrentie veel beter en service veel bla bla weinig actie. Nogmaals dit is mijn mening.
Online een bestelling gedaan om af te halen. Het was stipt op tijd klaar. Vriendelijke bediening. En ook het eten was heel lekker. Zowel de pizza, shoarma, durum als schotels waren heerlijk. Een aanrader!
Goede en snelle service en smaakt altijd weer uitstekend
Bah bah vieze vuile nest. Hier bestel ik nooit meer!!!!
Echt enkele zeer onvriendelijke mensen daar achter de balie, die je direct gaan beledigen terwijl je netjes en beleefd bent. Ongelofelijk. Nog nooit meegemaakt zoiets. Heel vreemd. Een complete chaos daar. En degene die me te woord stond was blijkbaar zelf geïrriteerd over het feit dat het druk was. Ben maar ergens anders gaan eten. Bah.
De shoarmaschotel van vanavond was zeer matig, ze stonden wel met 7 personeelsleden achter de balie en geen van allen droeg een mondkapje???? Nee voorlopig hoeft het hier voor mij niet meer, Prijzig voor zo n matige schotel!!!
Tweemaal besteld. Bij de eerste bestelling is de shoarma schotel goed bevallen. Bij de tweede bestelling is de pizza fungi ook goed bevallen. Echter de pizza döner viel tegen, de döner smaakte niet lekker. Wat ook tegenvalt is de bezorgkosten, die is de dubbele van wat de concurrent vraagt. Eten wordt wel in ieder geval op tijd bezorgd.
Eten gekocht en bij thuis komt lag de helft in de fietsentas dus was het niet goed verpakt dit keer erg jammer voor het lekkere vlees.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hart Van Horst met het openbaar vervoer


Horst, Doolgaardstraat 280 meter
289
687
87
89
Horst, Loevestraat 300 meter
289
687
87
89
Horst, Loevestraat 310 meter
289
87
89
Horst, Doolgaardstraat 310 meter
289
686
87
89
Horst, Politiebureau 460 meter
289
686
687
87
89

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid