facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hart Genieten

Hart Genieten

Info

Onbeperkt Genieten:

Dineren inclusief drankjes* voor een vaste prijs! Vrijdag t/m zondag €37,50, overige dagen €32,50.

* tapbier,wijn,fris,koffie/thee.

Adres: markt 3, 2801 jg Gouda
Telefoonnummer: 0182580910
Stad: Gouda
Route: markt 3
Postcode: 2801 jg


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Brunel Restaurant Brunel 176 meter Heerlijk gegeten op de visbanken bij Restaurant Brunel.Eten: 5/5
Recensies
Leuke ontvangst in een gezellig restaurant 2 verdiepingen vlak bij de grote kerstboom op de Markt in Gouda. Een apart kerstmenu voor ons op Eerste Kerstdag, met vele voor-, hoofd- en nagerechten - kleine porties, maar het devies is: zoveel je maar kunt en wilt eten! En kies vooral die dingen die je lekker vindt, of wilt proberen - ideaal voor kinderen dus, en ook voor vegetariërs. Eerst drie voorgerechten, dan twee hoofdgerechten en nog even een voorgerechtje er tussendoor? Geen probleem, en neem gerust 4 nagerechtjes. Alles voor een redelijke en gefixeerde prijs, inclusief de drankjes. Je wacht telkens wel even, maar dat hoort bij het uit-zijn en houdt het gesprek aan tafel lekker op gang.... Prettige bediening door onze persoonlijke gastvrouw. We komen vast een keer op een 'gewone'dag terug.
Een hele gezellige plaats om te eten in het centrum van Gouda. Je kijkt uit op het historische stadhuis van de stad. Een gezellig terras met parasols en verwarming en binnen 2 verdiepingen om te eten. Ze hebben een all you can eat mogelijkheid. De prijs kwaliteitsverhouding is prima! De keuken en de gerechten zijn heel goed. De opmaak van de gerechten is leuk. De bediening is vriendelijk en vakkundig. De kok is een hele aardige en leuke vent. Echt een Goudse aanrader!
Waren hier al een keer geweest, toen het restaurant net gestart was. Toen was het goed, nu helaas nog maar redelijk. Kwaliteit en opmaak van de gerechtjes laten nu vaak te wensen over. All you can eat and drink concept voor een vaste prijs, dus nooit gedoe over de rekening. Locatie en bediening zijn prima.
Jammer dat het niet vol zat! Eten is lekker, prijs is goed! 4 uur lang zitten tafelen en een gezellige avond gehad!
Een prima eetgelegenheid aan de markt in Gouda. Er is een mogelijkheid tot een all in diner waar je onbeperkt kunt eten en drinken. De bediening is prima
Lekker eten: kan zowel van de kaart, als voor een vaste prijs diverse kleine gerechten en drinken. Leuke omgeving direct aan de Markt.
Heerlijk kan je hier eten, zeker voor die prijs. Gluten vrij staat netjes op de menu kaart.
Gisteravond met alle overblijfmoeders hier gegeten .Leuke zaak vriendelijk personeel en heerlijk eten ! Mooi uitzicht op het Stadhuis van Gouda .
Heerlijk gegeten! Veel lekkere visgerechten en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Klasse tent. Leuk om verschillende tapas achtige gerechten te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid