facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hart for her Ugchelen

hart for her Ugchelen

Info

Hart for her biedt een circuittraining van 30 minuten onder persoonlijke begeleiding op de tijd die jou het beste uitkomt

Label

Bij hart for her trainen topsporters, oma's, hardlopers, vrouwen met jonge kinderen, oudere kinderen, zonder kinderen, drukke banen en minder drukke banen, vrouwen die al heel fit zijn, vrouwen die dat vroeger waren en weer willen worden en vrouwen die willen sporten in een gezellige setting. Iedereen krijgt bij hart for her training op haar eigen niveau, op een fijne manier.
We helpen je graag je fitter te worden en daardoor ook lekkerder in je vel te zitten.

Producten

Bij hart for her trainen vrouwen onder begeleiding van een trainster in een veilige, gezellige, laagdrempelige sfeer. Je doorloopt een circuit van 30 minuten en je kunt instappen op het tijdstip dat jouw schikt. Er zijn geen spiegels en er is achtergrondmuziek. Elke dag bewegen en een paar keer per week een half uur intensief bewegen houdt je gezond en je voelt je snel fitter.
De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten, ze hoeven niet ingesteld te worden dus je kunt meteen beginnen. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit doen.



"Sportschool voor vrouwen. 30 minutes workout"
Adres: Bogaardslaan 14-G, 7339 AH Ugchelen
Telefoonnummer: 06 188 24 663
ln.rehroftrah@eirreg
Stad: Ugchelen
Route: Bogaardslaan 14-G
Postcode: 7339 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid