facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harskamperdennen

Harskamperdennen

Info

Sfeervol en autovrij kampeerterrein midden in de natuur. U hoeft niet op zoek naar de natuur u staat er midden in.
Geopend vanaf maart t/m oktober

Geschiedenis

Harskamperdennen is een pagina met als doel kampeerders op de hoogte houden van de nieuwste updates betreffende de camping. Natuurlijk mag je ook "vrienden" zijn wanneer je geen kampeerder bent!



"Welkom in de natuurlijke omgeving van Camping Harskamperdennen, genesteld in het hart van een dennenbos sinds 1961. Verblijf op loopafstand van de nationale parken Hoge Veluwe en Veluwezoom. Ontdek onze verschillende staanplaatsen voor tenten, caravans, campers en busjes.Wilt u van de natuur genieten zonder comfort op te offeren? Onze volledig uitgeruste accommodaties zijn perfect voor een stressvrij verblijf!"
Adres: Houtvester van het Hoffweg 25, 3775 KB Kootwijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 318 45 62 72
ln.nennedrepmaksrah@ofni
Stad: Kootwijk
Route: Houtvester van het Hoffweg 25
Postcode: 3775 KB



op zoek naar gerelateerd: harskamperdennen plattegrond, harskamperdennen tarieven, harskamperdennen zwembad, harskamperdennen trekkershut, harskamperdennen zoover, harskamperdennen zwemmen, harskamperdennen lied, harskamperdennen arrangementen
Recensies
Een nostalgisch goede camping, je ziet er vaste gasten en nieuwe aanwas, er is een deel met elektra, een trekkersveldje en een deel van de camping is natuurkampeerterrein. Zelf stond ik op het natuurkampeerterrein. Het sanitair is prima in orde, het sanitair gebouw op het natuurveld is praktisch en schoon. Wel ietwat gedateerd, maar eerlijk gezegd is dat niet zo interessant zo lang het maar proper is. Het sanitair op de andere delen van de camping is recenter. De plekken op het natuurveld zijn ruim en vrijwel allemaal beschut onder de naaldbomen. Helemaal achterin het natuurterrein is een heuveltje, waar je met een tent uniek kan staan. Vrijwel de hele camping ligt onder de beschutting van naaldbomen, ook de non-natuurterrein plekken zijn niet hutje-mutje op elkaar, maar zien er uitnodigend uit. Voor de kinderen zijn er voldoende speelmogelijkheden, en blijkbaar ook animatie, geen ervaring mee, maar vast leuk! Zelf kampeerde ik met een busje. Normaal laad ik de huishoudaccu op via een zonnepaneel. Ik had geen rekening gehouden met de schaduw, dus de koelkast moest even uit blijven. De volgende keer reserveer ik daarom misschien wel een plek met elektra. Het naastgelegen terrein is een militair terrein waar regelmatig hoorbaar schietoefeningen plaatsvinden. Zelf vond ik dit niet hinderlijk, maar ik kan mij voorstellen dat sommigen hier gevoeliger voor zijn. Tijdens mijn verblijf werd de 40° Celsius buitenlucht temperatuur nét niet bereikt, dit zijn de momenten dat je meermaals per dag een emmer water over je hoofd gooit en niet al te veel uithaalt, echter zou een zwembad een welkome luxe zijn. Zeker omdat er geen zwemmogelijkheden binnen redelijke fietsafstand zijn. Voor de cultuurliefhebber is er het Kröller Möller museum, met een aantal van Gogh's en andere "moet-je-ooit-gezien-hebben" schilderijen en beelden. Om de hoek is de Kootwijkerzand met Radio Kootwijk, een indrukwekkende zandverstuiving die zeker een bezoek waard is. Op sommige plaatsen is de bewegwijzering niet helemaal duidelijk, er lopen wat olifanten paadjes tussen plekken, waardoor het lijkt alsof er een pad via je plek loopt. Dat is verder geen probleem, maar één keer wist een verdwaald gezinnetje tussen de scheerlijnen door te klauteren,een ietwat vreemde gewaarwording. Een andere keer moest iemand op de fiets in de ankers voor de andere scheerlijn. Dit kan makkelijk opgelost worden door een omgevallen boom wat te verplaatsen. Maar volgens mij ben ik aan het muggenziften. Afsluitend het belangrijkste: de rust en natuur! Als randstedeling is het een welkome afwisseling eens alleen de vogels te horen en te genieten van de donkerte. Wij komen hier zeker terug!
Een prachtige natuurcamping, direct gelegen aan het prachtige Veluwe bos. De camping heeft geen zwembad of kantine dus perfect voor mensen die van rust en natuur houden. Er zijn volop speelgelegenheden voor de kinderen, skelter/fiets verhuur. Wij verbleven hier in het naseizoen en het was om 21 uur muisstil op de hele camping en stikdonker.
Een camping midden in het bos, heerlijk tussen alle zingende vogeltjes. Je loopt/fietst zo het bos in vanaf de camping. Er is zelfs een omheind losloopgebied voor de hond naast de camping. Het sanitair is netjes. Er zijn oudere maar schone sanitair gebouwen en gloednieuwe gebouwen. We hebben genoten met de hond!
Grote maar mooie rustige camping. Voor de honden is er maar een beperkte ruimte met staanplaatsen. Ligt in de bossen, echt prachtig. Sanitair ziet er goed uit.
Geweldige camping met fijne beheerders. Mooie rustige plaatsen. In de avond door weinig buitenlampen heerlijk donker. Sanitair is prima onderhouden, niets mis mee. Vanaf de camping kan je het bos inlopen en mooie wandelingen maken. Prachtige omgeving. De camping is echt aan te raden. Wij gaan zeker terug
Nooit meer hierheen. Onvriendelijke personeel, camping plaats aangewezen gekregen die onder water kwam te staan. Totaal geen empathie of initiatief vanuit de camping om ons hierin tegemoet te komen. Na herhaaldelijk vragen en aan de kant worden gezet te horen gekregen dat er een vergoeding zou komen en vervolgens hebben ze het laten afweten.
Wij verbleven hier toen het nog van de oude eigenaren was. Inmiddels hebben we vernomen dat het is overgenomen door huttopia. Wij hebben een fijn verblijf gehad. Sanitair was netjes en schoon. Mooie bosrijke omgeving. Veel fiets en wandel routes. Kijk voor een video van deze camping op ons YouTube kanaal: Kamperen met Alie en Nellie
Vandaag gearriveerd 2 pensionados met mooi weer, na enkele jaren afwezigheid. Het voelde als thuiskomen maar waren wel verrast toen we hoorden dat de camping was overgenomen door een Franse organisatie. We hebben nog geen verschil met vroeger ervaren de diepe kuilen in de paden waren nog steeds niet gedicht ;- en het grijze koppen gehalte hoog logisch buiten het seizoen. Maar we genieten weer en hopen dat de nieuwe beheerders er weer iets moois van weten te maken zonder de oude goede zaken te verwaarlozen.
2 volwassenen, 1 hond, 1 caravan met auto en elektriciteit: - [ ] Prijs per nacht: 29,86€ - [ ] Aantal nachten verbleven: 3 - [ ] Sanitair, douche: schoon! Netjes. 2 haakjes, plankje, campingkaart waarmee je heet water aanzet. Je kan met koud regelen. De druk is goed. - [ ] Personeel: vriendelijk echtpaar. - [ ] Publiek camping: rustig geen kinderen maar dat komt omdat het voorjaar is denk ik. - [ ] Voor kinderen: veel speeltuintjes, opblaasbaar springkussen veilig spelen ivm autovrije camping. Ook een voordeel dat honden een eigen veldje hebben en niet over de rest van de camping mogen lopen. Ik kan mij voorstellen dat dit voor veel kinderen rust geeft. - [ ] Soort plaats: ruime plaats, vlak en droog maar hoort bij de omgeving - [ ] Auto bij de plaats: nee op parkeerplaats. - [ ] Electra: ja aanwezig elke 2 plaatsen een punt. Dus geen lang snoer nodig - [ ] WiFi: niet aanwezig op de plek - [ ] Wasmachine: aanwezig, maar niet gebruikt. - [ ] Waterpunten: naast het stroompunt je kan ook je slang aansluiten. - [ ] Omgeving: je kan een mooie wandeling maken naar Radio Kootwijk via het aangrenzende bos. Ca 1-1,5 uur. Supermarkt in harskamp. Let op op zondag is alles gesloten. Restaurants zijn wel open op zondag. - [ ]
Dat was eens maar nooit weer. De electra deed het niet, dat werd pas na klagen, zonder enig excuus, hersteld. Bij vertrek op zondag werd er voor nog geen uurtje later, geld gerekend voor verlaat vertrek. Nadat ik deze recentie had gemaakt, heb ik ook nog eens tegen de eigenaresse verteld dat ik geen fijne ervaring heb gehad. Ze bood alsnog haar excuses aan, en ik hoefde het verlaat vertrek niet te betalen. Ik denk dat ik nog eens een herkansing doe, het terrein en de omgeving zijn namelijk prachtig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid