facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harry Vink Auto's

Harry Vink Auto's

Info

Bekijk al onze occasions op onze website! https://www.harryvinkautos.nl/voorraadlijst/#voorraad



"Passie voor mooie auto’s, gecombineerd met goede service en klantgerichte dienstverlening. Dat is Harry Vink Auto's in het kort.Harry Vink Auto’s heeft zich gespecialiseerd in kwaliteits-occasions in de regio Zuidoost-Drenthe."
Adres: Liaslaan 10, 7761BB Schoonebeek
Telefoonnummer: 06-30609391
Stad: Schoonebeek
Route: Liaslaan 10
Postcode: 7761BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Bijzonder beleefd en duidelijk telefonisch te woord gestaan. Twijfelde tussen een ruil- en een revisiemotor. Uiteindelijk dankzij zijn advies gekozen voor een motorrevisie van mijn Tiguan. Eerlijke en vakkundige garage!
Erg fijne service!! Mooie prijs en auto was vies en bandjes week. Word gelijk wat mee gedaan banden opgepomd en gelijk schoongemaakt. Top bedrijf!!! Zou zo mijn 2de auto hier kopen.
Kijk je alsjeblieft niet scheel op negatieve reacties hier, gister mijn 2e auto gekocht bij harry vink auto's, alleen al omdat de 1e zo prima bevalt. Eerlijke handelaar die ook prima geld geeft voor je inruiler, ook is er kinderspeelgoed aanwezig zodat je rustig even kan kijken en de kinderen vermaken zich wel.
Wij kwamen voor een bus, om te bouwen tot camper. Op een professionele, ontspannen manier werd er zeer goed meegedacht wat voor ons het beste zou passen. Het vaknetwerk werd ingezet en benaderd en oplossingen werden mogelijk gemaakt. Wij zijn tevreden klanten!
3 maanden geleden heb ik een alfa romeo gekocht bij harry vink auto's. Na 2 maanden had mijn huidige garage geconstateerd dat mijn distributieketting was opgerekt. Na telefonisch contact met bastiaan te hebben gehad. kon ik de auto bij een garage brengen waar ze mee samen werkten. De garage constateerde het zelfde al mijn garage. Alles werd gelukkig netjes gerepareerd op kosten van hary vink auto's. Ik ben blij dat ik het advies van harry heb opgevolgd om de auto met een beurt/garantie pakket te kopen. Dat scheelt me nu een factuur van 1200 euro. Het enigste minpunt was dat ik de leen auto kosten zelf moest betalen.
Hartstikke vrolijke eerlijk aardig man Echt goede verkoop en net bedrijf
Super bedrijf! Net mijn nieuwe auto opgehaald. Nieuwe apk erop en 2 nieuwe banden meegekregen. Super vriendelijke mensen die je zeker niet zomaar iets aansmeren!
Iets té betrokken verkoper, neemt opmerkingen over de auto persoonlijk op
Goede service, vriendelijk personeel en relaxte sfeer. Ben goed geholpen.
Een enorm vriendelijk en klantgericht bedrijf waarbij menselijkheid en service hoog in het vaandel staan. Als vader die met zijn zoon meeging om naar een auto te kijken was het een verademing om te zien dat deze mensen snapten hoe belangrijk en bijzonder het voor een jongeman als hem is die 'zijn eerste auto' gaat kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid