facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harry Kuys Keukens

Info

Harry Kuys Keukens Nieuwkuijk

Geschiedenis

Dank u wel voor het bezoeken van onze Facebook pagina. Keukens kunt u overal kopen. Na anderhalf uur kunt u vaak al een "alleen vandaag prijs", "de hoogste korting" of "een aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen" krijgen. Maar wordt er ook meegedacht over uw nieuwe keuken. Een keuken kopen is een kwestie van vertrouwen. Kom eens langs in onze showroom, wij vertellen u de mogelijkheden, maar ook wat niet kan. Van idee tot ideaal! Onze site geeft een deel van onze mogelijkheden weer, gewoon omdat iedere persoon anders is, en andere wensen heeft.

Dan is het zover en komt uw droomkeuken, waar u al zolang naar heeft uitgezien. Wij zorgen graag voor de montage van uw keuken. Montage houdt bij ons meer in dan alleen het neerzetten van kasten, de keuken wordt aangesloten, water uit de kraan, de kookplaat werkt en luchtjes van het koken worden door de afzuigkap afgevoerd. Ook nemen we onze eigen verpakkingsmaterialen en afval na afloop mee, hoeft u niet meer naar de vuilstort. Als u echt ontzorgd wil worden, doen wij alle werkzaamheden voor u die nodig zijn om uw keukenruimte aan te passen. Van het slopen van uw bestaande keuken, het verleggen van de leidingen ( gas, water en electra), stukadoren van de wanden en het betegelen van wand en/of vloer. Wij doen het graag voor u.

Adres: Middelweg 6A, 5253 CA Nieuwkuijk
Telefoonnummer: +3173-5113058
Stad: Nieuwkuijk
Route: Middelweg 6A
Postcode: 5253 CA


Recensies
Zeer goede service. Nemen de tijd om goed inzicht in jouw wensen te krijgen. Praktisch ingericht. Breed assortiment. Voor elk wat wils. Kwaliteit staat voorop
Tot tweemaal toe een formulier ingevuld om een afspraak te maken voor een showroombezoek. Geen reactie, maar wel een algemene reclame mail dat ... ik een formulier kan invullen om een afspraak te maken voor een showroombezoek. Als dit een teken is van de service die zij bieden, ga ik liever naar een andere keukenzaak.
de service en kwaliteit staat bij dit bedrijf echt hoog in het vaandel. Het personeel is vriendelijk en de keukenmonteur is echt een vakman pur sang. Zelfs na een probleem waarbij de leverancier van de afzuigkap zijn handen aftrok, is dit door Kuys keukens zelf opgelost. Gewoon een no nonsens bedrijf die er is voor de klant en die ik iedereen aanbeveel!
Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Kuys Keukens. Aanvankelijk wilden wij onze keuken geheel renoveren maar omdat dat toch te kostbaar werd, hebben wij ervoor gekozen ons te beperken tot de noodzakelijke aanpassingen. Rob de Vos en Harm Kuys waren onze vriendelijke contactpersonen en die hebben ons eerlijk en goed geïnformeerd over de on-mogelijkheden. De offerte was duidelijk en reëel. De email en telefonische contacten verliepen vlot, er werd altijd snel teruggebeld of ge-emaild en men hield zich aan de planning. Op de dag zelf verliep alles ‘geruisloos’ en professioneel. Iedereen wist wat hij moest doen en deed dat ook snel. Men probeerde zo min mogelijk rommel te maken en de onvermijdelijke rommel werd opgeruimd en meegenomen. Kortom: Kuys Keukens is een vriendelijk, betrouwbaar en goed bedrijf dat wij iedereen aanraden. Anthony en Pia de Monchy, 19 september 2017, Engelen
Prima keuken, maar zoals bij zovelen na een aantal jaren loslatend plastic. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken en de keuken op te knappen niet voor niks hoor, gewoon tegen betaling, na herhaalde mails en een bezoek nooit meer een reactie gekregen. Kennelijk gaat de service niet verder dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Jammer.
Heel erg goed geholpen bij Kuys keukens. Eerlijk en duidelijk advies, meedenken en top kwaliteit. Het zetten van de keuken gebeurt door een echte vakman, die de tijd neemt en alles keurig afwerkt. Heel erg tevreden.
We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Goede adviezen. Prima afwerking, prettig en deskundig personeel!
Goed geholpen bij de aankoop. Zeer kundige keuken monteur die alles geplaatst heeft. Gewoon goede keukenzaak.
Vriendelijk personeel. Pushen niet om meteen te beslissen of je op de offerte wil ingaan en lopen je ook niet achterna in de weken na je bezoek.
Mooie keukens van goede kwaliteit en de mensen altijd behulpzaam en vol goede adviesen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid