facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harry Hutjens Edelsmederij

Harry Hutjens Edelsmederij

Info

Edelsmederij Harry Hutjens is een exclusieve hedendaagse juwelierszaak met eigen atelier in de binnenstad van Goes.

Geschiedenis

Edelsmederij Harry Hutjens is een exclusieve hedendaagse juwelierszaak in de binnenstand van Goes. Naast onze bijzondere sieraden-, horloge- en trouwring-collecties maken we hedendaagse exclusieve sieraden in een eigentijdse vormgeving naar eigen ontwerp en met de hand in ons atelier.

Wij werken in opdracht en vervaardigen ook grote objecten
Gespecialiseerd in losse- en verwerking van briljanten en edelstenen.
Verzorgen uw reparaties en maken van oud goud en uw sieraden iets heel nieuws in de diverse stijlen die H Hutjens ontwerpt.

Adres: Witte Paardstraat 3, 4461 AC Goes
Telefoonnummer: +31113212729
Stad: Goes
Route: Witte Paardstraat 3
Postcode: 4461 AC



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Goes, Jansen juwelier Goes, Juwelier Goes Zeeuwse knop, Juwelier Fabery Goes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jools edelsmeden Jools edelsmeden 87 meter Weinig reviews maar wel allemaal positief. Dus dat ben ik dan ook maar.
Marc de Regt Marc de Regt 252 meter Weinig reviews. Allemaal positief. Zelfs het woord met liefde is gevallen. Ja een kna...
Recensies
Mooi sieraden, goede service en expertise. Hier een koningsschakel armband en ketting gekocht.
Geweldig personeel die me altijd met een persoonlijke, professionele service helpen en begeleiden in m'n aankoop. Heb ik ook maar iets nodig op het gebied van sieraden hebben ze een ruime keus. Is het er niet wordt het met de hand gemaakt door de eigenaar die een vakman is in wat hij doet.
Hele mooie winkel. Vriendelijk personeel. Ik was naar iets specifieks opzoek en ze hebben hun uiterste best gedaan om het te vinden. Moest besteld worden maar was geen enkel probleem!!
Fijne zaak! Mooie sieraden en horloges. Goede service.
Een hele mooie collectie horloges en andere sieraden, ook de eigen ontwerpen van Harry zijn schitterend. Goed advies, altijd even hartelijk.
Een kunstenaar met edelmetalen, daarnaast een schitterende collectie, horloges en sieraden. Exclusief, en een persoonlijke advies.
Hele mooie moderne sieraden, maar toch drie sterren. De reden: meneer is, laat ik zo noemen, niet klantvriendelijk... Mevrouw wel.
Een chique juwelierszaak. Klein begonnen eertijds. Nu uitgegroeid tot een heel mooie zaak. De eigenaar is edelsmid. Verkoopt nuh klassieke-en moderne sieraden. Ook mooie horloges in het duurdere segment. De eigenaren hebben veel vakkennis. Parkeergelegenheid op ongeveer 200 m. Rolstoelvriendelijk
Fijne Albert Heijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid