facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harrison Dakbedekking

Harrison Dakbedekking

Info

Harrison Dakbedekking is een bedrijf dat zich specialiseert in het verwerken van kunststof- en bitumineuze dakbedekking.

Adres: Kanaalweg 126, 9421 SV Bovensmilde
Telefoonnummer: 0592414340
Stad: Bovensmilde
Route: Kanaalweg 126
Postcode: 9421 SV


Recensies
Na wolkbreuk en grote lekkage vorige week in Hollandscheveld direct contact opgenomen met dit bedrijf. Volgende ochtend stipt op tijd aanwezig, probleem besproken met dhr Harrison en hij zag het probleem al vrij snel.Direct snel en adequaat opgelost. Hier zijn 2 erg tevreden klanten !!!
De dag na een heftige lekkage was dit bedrijf snel ter plaatse om een noodreparatie toe te passen. Een offerte maken om na te gaan wat reparatie zou gaan kosten, bleek niet mogelijk: we hoorden alleen wat het uurloon zou bedragen. Een klein gedeelte van het dak, nog geen 50 cm werd vervangen, het ging om het platte dak van onze buren en van ons, horende bij de bijkeuken. De heer Harrison was binnen 45 minuten klaar, incl.koffiepauze! Wij schrokken van de rekening! Zowel de buren als wij moesten bijna €225 betalen. Dus een stukje dakbedekking van 50 cm breed en 2.50 lang kostte ons €450!!! Hij rekende ook 2 uur arbeidsloon, terwijl hij minder dan 40 minuten bezig was geweest. We hebben diverse e-mails gestuurd met de vraag om toelichting, maar er wordt nooit gereageerd. Wel kregen we na een paar weken een betalingsherinnering, waarbij ook maar meteen met de gerechtsdeurwaarder werd gedreigd. Ook daarna hebben we nog diverse keren e-mails gestuurd, maar nooit enige reactie. Dit bedrijf dus NOOIT meer!!
Kwam zeer snel langs op de afgesproken tijd en onze lekkage was binnen 1 uur verholpen. Wij zijn erg tevreden en bellen Harrison Dakbedekking volgende keer weer.
Een goede snelle service behulpzaam en vriendelijk zeker aan te raden.
Perfect bedrijf, en vakundigheid ten top!!!
We hebben het erg gezellig gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid