facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harrie Leenders

Harrie Leenders

Info

We love fire. We build fireplaces that are durable and good-looking, and a great value. The fireplace at the center of your home, where it belongs.



"Onze showroom is op vrijdag & zaterdag uitsluitend op afspraak te bezoeken.Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou."
Adres: Industrieweg 25, 5688 DP Oirschot
Stad: Oirschot
Route: Industrieweg 25
Postcode: 5688 DP



op zoek naar gerelateerd: Harrie Leenders Warne, Harrie Leenders Trias, Harrie Leenders HL4 prijs, Harrie Leenders HL2 onderdelen, Harrie Leenders Mats prix, Harrie Leenders onderdelen, Houtkachel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vromans Haarden & Kachels Vromans Haarden & Kachels 588 meter Fijne winkel. Goed geholpen. Komt afspraken na
Woonplaza Oirschot Woonplaza Oirschot 713 meter Kan je vind wat je wilt, maar medewerker zijn niet aardig . Ik heb 2 plafonds kopen z...
Recensies
Beste firma Harrie Leenders, 330 Euro moesten wij afrekenen voor een ruitje van 30 bij 40 cm in een frame plaatsen. 1 ruitje.... Het bedrag is voor ons onbegrijpelijk. Het ontbreken van een touw tussen het glas en frame is opmerkelijk... Blijkt dat u ons geen factuur heeft gegeven maar een offerte.... Wij hebben veel vragen.... Wij wensen u en uw firma veel succes.
Kachel deur, klein pinnetje gebroken ná 14 jaar. Vandaag zijn Walter en Jason langs geweest. Walter het grote brein al 35 jaar achter het idee van de kachels en Jason zijn goede hulp. Super goede en lieve gasten uit Brabant, die niet alleen de kachel kunnen repareren maar ook zag dat het een en ander door de toenmalige installateur niet goed afgewerkt was Emmen en dat hebben ze er gratis bij gedaan. Geweldige service, mensen met verstand die voor je klaar staan, ik raad iedereen een Harrie kachel aan!
Heel goede kachel, waar we enorm veel plezier van hebben. Met uitmuntende service en advies, wat ook echt van belang is. Wij zouden anders een verkeerde kachel voor ons huis hebben gekocht. Bovendien hadden ze nog een idee hoe we de doucheruimte ernaast ook van warmte konden voorzien met dezelfde kachel. 10 met een griffel!
Goede service en advies, perfecte kachel voor jaren lang plezier
In veel aspecten een goede product en dienst. Twee sterren vanwege veel vervelende dingen die eigenlijk veel last hebben gegeven - offerte op basis van verkeerde berekening, wat leidt tot vertraging in levering en installatie afmaken, dan vragen ze mij de extra te betalen voor hun fout. Daarna minimale hulp met stoken en leren hoe ik met mijn schoorsteen moet omgaan noordkant buiten en direkt door muur, moeilijk met vuur aanzetten, hadden ze wel iets over gemompeld tijdens ontwerp-bespreking maar daarna kreeg ik alleen een nogal onduidelijk mondeling uitleg ervoor, wel met een bezoek maar het loste niet alles op, en belofte van een stook cursus later, en uiteindelijk na veel wachten denk ik dat ze de twee keer beloofde stook cursus voor mij vergeten zijn! Ik moest het leren via Youtube. Goed uitziende product en veel goed advies soms, maar voor dit geld horen ze het beter te doen. Sorry jongens! Mogelijke klanten: blijf bellen als ze niet reageren, misschien had ik nog meer moeten klagen.
Heb stenen voor een 18 jaar oude houtkachel gekocht, waardoor deze nog zeker 18 jaar mee kan. Prima advies en service!
Uitgenodigd voor een stookavond, in eerste instantie denk wat moeten ze mij nu nog bijbrengen? Ik kan het iedereen aanraden om daar naar toe te gaan. Bart neemt je mee, laat je proeven hoe hout in elkaar zit en hoe je met het meeste plezier zo zuiver mogelijk kan genieten van houtvuur. Of dit nou alleen voor de dun is als ook voor het verwarmen. Na gisteren ben ik direct begonnen met stoken als uitgelegd. Het is geweldig! Bedankt Bart.
Harrie Leenders haarden zijn echt een begrip. Wie eenmaal zo'n haard in huis heeft gehad, wil niet snel iets anders. De haarden zijn al tientallen jaren modern van design, uiterst doordacht qua duurzaamheid en minimaal in uitstoot van schadelijke gassen. Harrie's zoon Bart zet het bedrijf inmiddels al weer jaren voort en ontwerpt en bouwt super fijne haarden voor binnen en buiten. Hij en zijn team zijn echte fanaten op het gebied van houtstoken.
Prima en mooie houtkachels. Die van ons doet het al 28 jaar perfect. Alleen af en toe eens opnieuw spuiten met hittebestendige verf. Die kun je ook bij hen kopen.
Trias kachel met kapot glas .. na contact met harrie leenders goor aangewezen dealer slecht gerepareerd....en nu na 6 maanden lost niemand iets op ....!@@@
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid