facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harrie Gerritsen

Harrie Gerritsen
"ANTI-INBRAAKSTRIPS, KERNTREKBEVEILIGING EN MEERAlleen de deur achter u op slot draaien is niet voldoende om uw woning te beschermen tegen inbrekers. Binnen een minuut wordt de deur getrokken. Wilt u er zeker van zijn dat inbrekers uw huis niet in komen? Bel dan slotenmaker Weert Harrie Gerritsen en laat anti-inbraakstrips, kerntrekbeveiliging en nieuwe cilinders plaatsen.VERVANGING VAN HANG- EN SLUITWERKDe slotenmakers van Slotenmaker Harrie Gerritsen bieden een uitgebreide persoonlijk slotenservice. Alle sloten kunnen schadeloos verwijderd worden en nieuw sluitwerk wordt geplaatst. Bent u uw sleutel verloren of is deze afgebroken in het slot? Ook dan staan wij voor u klaar."
Adres: Pastoorshuisweg 3 , Weert 6006 VB, NL
Telefoonnummer: 0495 561 985
Stad: Weert
Route: Pastoorshuisweg 3
Postcode: 6006 VB


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 00:00-00:00
Donderdag: 00:00-00:00
Vrijdag: 00:00-00:00
Zaterdag: 00:00-00:00
Zondag: 00:00-00:00

Recensies
Harrie is een hele vriendelijke man, met een eerlijke prijs. Hij levert goede service, komt afspraken na, gewoon perfect!
Wat een vakman, hoop van harte dat hij een goede opvolger heeft. Sleutel in slot afgebroken. Vriendelijk, stond snel aan de deur deskundig, en prima prijs. Samen kopje koffie gedronken
Net geholpen door deze vakkundige en vriendelijke man. Heeft alles netjes opengemaakt en herteld. En ook een nette prijs voor het snel en goed helpen. Mocht je een slotenmaker nodig hebben in Weert en omstreken kun je deze zeker bellen .
Super snelle service, netjes en snel afgewerkt. Denkt mee in oplossingen.
Harrie is een echte vakman van de oude stempel die niet alleen onmiddellijk komt maar ook het probleem oplost. Daarnaast is hij tevens een ontzettend vriendelijke man. Harrie is iemand die je meteen toevoegt aan je contacten en waarover je anderen informeert als tip…
Hele vriendelijke man. Super goede service en toen ik had gebeld stond hij een kwartier later al voor de deur! Redder in nood :
Harrie Gerritsen is een héél ervaren vakman die voor elk probleem een oplossing vindt: alle sloten inbraakveilig gemaakt, oud sluitwerk vernieuwd en ervoor gezorgd dat we weer naar binnen konden toen we onszelf buitengesloten hadden. Snel, betrouwbaar en vakbekwaam!
Zondag zeer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen door dhr. Harrie Gerritsen. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Goede service! Deur volledig schade vrij open gekregen en slot vervangen.
We hadden ons buitengesloten en binnen een half uur was hij aanwezig. Ook nog op zondag! Binnen 2 minuten stonden we weer binnen. Snelle en betrouwbare service voor een eerlijk prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid