facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harrie Boerhof Tuincentrum en Hoveniersbedrijf

Harrie Boerhof Tuincentrum en Hoveniersbedrijf

Info

Hoveniers en Tuincentrum voor heel Noord Nederland

Geschiedenis

Net buiten Dwingeloo in het mooie Drentse landschap vindt u het groencentrum van Harrie Boerhof. Een familiebedrijf met tuincentrum, een eigen planten- en bomenkwekerij en een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinarchitectuur, tuinonderhoud en tuinaanleg.

Tuincentrum
In het tuincentrum wordt u geadviseerd door goed opgeleide hoveniers. Ze weten u vaak te helpen met allerlei moeilijke tuinvragen. Komt u voor planten, dan kunnen wij de grote heesters en bomen uit eigen boomkwekerij aanbevelen, deze zijn sterk en vriendelijke geprijsd. Verder vindt u veel materialen voor de inrichting en verzorging van vijvers.

Modeltuinen
De modeltuinen zijn voorlopig gratis toegankelijk, lekker wandelen in verschillende stijlen tuinen.
De modeltuinen zijn geopend van 1 april tot 1 november.
Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 en
Zaterdag van 9.00 tot 16.30
Let op dat de modeltuinen eerder dicht zijn dan het groencentrum.



"Net buiten Dwingeloo vindt u het hoveniersbedrijf van Harrie Boerhof. Ons bedrijf is gespecialiseerd in tuinarchitectuur, tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinrenovatie met een eigen planten- en bomenkwekerij.Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is een familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar bestaat. In de loop der jaren hebben wij een enorme expertise opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. Onze teams van hoveniers ontwerpen, maken, renoveren en onderhouden honderden tuinen per jaar in heel Noord-Nederland.Voor planten kunnen we de grote heesters en bomen uit eigen boomkwekerij aanbevelen."
Adres: Honingvlaken 10, 7991RW Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521 598381
ln.fohreobeirrah@ofni
Stad: Dwingeloo
Route: Honingvlaken 10
Postcode: 7991RW


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: modeltuinen drenthe, harrie boerhof openingstijden, boerhof dwingeloo, modeltuinen overijssel, harrie boerhof - hoveniersbedrijf groencentrum tuinontwerp modeltuinen, boerhof dwingeloo openingstijden, harrie boerhof drachten, modeltuinen bezichtigen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Welkoop 4 km Fijne winkel, groot assortiment en behulpzaam personeel.
Recensies
Twee jaar geleden heeft Harrie Boerhof met zijn team een verwaarloosd stuk grond bij ons huis omgetoverd tot een werkelijk prachtige tuin. De tuin lijkt nu wel drie keer zo groot. Het terras en de bestrating is prachtig en Harrie heeft in zijn ontwerp heel goed rekening gehouden met onze wensen. Het was een grote klus en de samenwerking was altijd erg prettig. We hebben nu echt een tuin waar we heel erg blij mee zijn! Ook het onderhoud van de tuin doet Harrie voor ons en ook daar zijn we heel tevreden over.
Iedere dag genieten wij volop van onze geheel vernieuwde tuin en vijver die aangelegd is door Harrie Boerhof samen met zijn team van professionele medewerkers. Bedankt voor de goeie samenwerking en het meedenken en uitvoeren van onze ideeën. Familie Beuling uit Erm.
Deze tuin is aangelegd in 2020. De beplanting is nu wat voller geworden na één jaar. Heel erg tevreden met het eindresultaat!
TUINBEZOEK Al heel veel jaren bezoeken wij regelmatig het groencentrum van Harrie Boerhof om nieuwe planten voor onze tuin te kopen. We zijn steeds weer verrast over de grote keuze en de kwaliteit en het deskundig advies van de medewerkers Wilco en Martin. We hebben ook kunnen vaststellen dat de prijzen van de planten zeer concurrerend zijn t.o.v. andere groencentra en dat je bij Boerhof nog altijd lekker in de tuin loopt en niet in een plantenwinkel. Ook voor andere technische tuinvragen ben je bij de heren aan een goed adres. Door deze fijne medewerking ziet onze tuin er altijd heel goed uit.
Wat was het zaterdag 26 juni 2021 druk, bij het hoveniersbedrijf. Veel planten en bomen en struiken, tuinmeubilair etc,van het tuincentrum stopt ermee. Opheffingsuitverkoop, bijna alles was al weg. Er stonden ook oude fruitkisten, nu 1 ervan had een vogel in gebruik genomen, hoe mooi is dat wel niet ?? Een andere kist gevuld met planten staat nu bij mij in de tuin. Wat is de natuur prachtig, hier moeten wij zuinig op zijn. Hoveniersbedrijf blijft.
Onze achtertuin is uitgevoerd volgens het ontwerp van Harrie Boerhof. De tuin is verandert in een Oase waarin het fijn vertoeven is en voelt ruimer aan dankzij het ontwerp. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig door zijn bedrijf uitgevoerd. Bij vertrek werd alles netjes geveegd opgeleverd. Top ! Een aanrader !!
We hebben een grote boom laten snoeien en zijn er erg tevreden over. Hij is mooi uitgedund en de vorm is bewaard gebleven. Met dank, Ger Cremer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid