facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harreman Top Movers

Info

Verhuizen zonder zorgen? Laat dit dan over aan Harreman Top Movers uit Hoensbroek in Limburg, wij nemen u het werk graag uit handen. Top Movers is daarbij een landelijke organisatie waarmee wij intensief samenwerken.

Adres: De Koumen 28, 6433 KD Hoensbroek
Telefoonnummer: 045 - 5233333
Stad: Hoensbroek
Route: De Koumen 28
Postcode: 6433 KD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van A tot Z Verhuizingen, Prevos Verhuizingen
Recensies
Geweldig goede ervaringen gehad met Harreman. Het contact verliep heel soepel, de offerte was er zeer snel, de informatie mbt hoeveel man, de prijs en tijd was op tijd en duidelijk en de datum etc. snel gemaakt. Ook toen ik vanuit onze kant de verhuizing op redelijk korte termijn moest afzeggen, was dit geen probleem en de kosten die daar bij kwamen kijken waren te overzien en logisch. Toen de verhuizing later wel kon doorgaan heb ik zonder twijfel gelijk weer contact opgenomen met Harreman en weer verliep alles soepel, alleen dit keer was de aanvangstijd een dingetje. Wegens reistijd aan onze kant konden we niet om 0800 op het oude adres zijn, maar gelukkig waren ze van Harreman zo flexibel dat dit aangepast kon worden naar een tijd wat beide partijen uitkwam. Het personeel, een dame en heer, dat ons geholpen heeft was zeer vriendelijk en behulpzaam, ze deden hun hun werk heel goed. De spullen werden netjes en voorzichtig behandeld, al hun spullen wieltjes, karretjes waren op orde en de afhandeling van de papieren was ook prima! Het was een hele fijne ervaring en als we kunnen/moeten, dan doen we graag weer zaken met Harreman
Ongelooflijk wat een gigantische aanfluiting is het bedrijf Harreman. De directeur doet zich netjes voor bij het eerste bezoek maar als puntje bij paaltje komt is hij niet te vertrouwen. Wij hebben de verhuizing door zijn bedrijf laten uitvoeren maar hebben er giga spijt van. Hoezo werken ze seccuur? Wij hadden voor een paar duizend euro schade. Gloednieuwe boxspring, bankstel, buro, nog een bed, een stoel, tv, kast. Op een gegeven moment een flinke klap. Is de lift omgekiept waar een kommode op lag. Hadden ze de lift niet vastgemaakt en staan ze nog stom te lachen ook. Op eetkamerstoelen zag je grote voetafdrukken van personeel die daarop is gaan staan. Directeur komt kijken, biedt niet eens excuses aan. Tevens maakt hij offertes die niet kloppen. Hij heeft bij personeel veel minder mensen ingezet en ook uren. Wel declareren. Kies dus NOOIT voor dat flut bedrijf. Heb je een goede verhuizer nodig kies voor Rik Dieteren maar geen Harreman
Harreman heeft gezorgt voor ons uithuizen en voor de opslag van onze inboedel voor de komende 3-4 maanden. Op afroep zullen zij ook onze inboedel weer retour leveren in onze nieuwe woning. Wij zien dit naar aanleiding van de eerdere ervaringen met hun met vertrouwen tegemoet.
De verhuizing van Harreman ging precies zoals afgesproken. Eerst kwam iemand netjes een offerte opstellen bij mij thuis en kreeg een uiterst scherpeprijs. Vervolgens werden ruim voortijd alle benodigdheden netjes afgeleverd welke je nodig hebt bij het verhuizen. Ook op de grote dag zelf ging alles vlot en soepel. De voorman kwam vriendelijk en behulpzaam over en gaf vriendelijk advies. Ook de overige medewerkers waren uiterst klantgericht. Kortom ik kan Harreman movers in Hoensbroek zeker aanraden voor uw verhuizing.
Het is inmiddels 3 maanden geleden dat de firma Harremans ons verhuisden van Susteren L naar Epe Gld. Het was een operatie die op redelijk korte termijn geland werd. Het voltrok zich in drie dagen. Een dag inpakken, een dag inladen en een dag in Epe uitpakken. Het geheel werd uit gevoerd door personeel van de firma Harreman Top Movers. Nu alles weer staat waar we het wilde hebben, kunnen we maar tot een conclusie komen : "deze mannen hebben inderdaad een top prestatie geleverd. Niets beschadigd, zelfs geen kerstbal kapot. Nogmaals hartelijk dank!!!! Ik kan jullie met een warm gevoel en zeer terecht aan bevelen . Iets wat hierbij volgaarne doe.
We zijn pas geleden verhuisd....en hebben de verhuizing laten doen door Top Movers. Wát een aanrader...alles is zo fijn verlopen... Van het leveren vd verhuisdozen weken voor de verhuizing tot de dag vd verhuizing zelf... Wat hadden wij ècht een top team die dag! Mannen met inzicht ,mannen met genoeg power in de armen, mannen die als een echt team alles tot in de puntjes hebben verzorgd. Het team van Top Movers heeft die dag een hele hoop stress weggenomen! Kan dan ook niks anders zeggen dan dat wij Top Movers iedereen aanraden die op het punt staat om te verhuizen! Nogmaals dank voor alle goeie hulp!
Professioneel en kundig verhuisbedrijf. Personeel is vriendelijk en gaat erg voorzichtig om met meubels. Op donderdag 15 november verhuist en binnen een halve dag gereed. Dank jullie wel.
Ben onlangs van Heerlen naar Dordrecht verhuist,de firma Harreman heeft me daarbij geholpen,wat een geweldige service,de mannen die bij mij ter plaatse waren, hebben fantastisch werk geleverd,ze hielden met al mijn wensen rekening, alles werd met veel zorg in Heerlen ingeladen en in Dordrecht op de door mij aangegeven plaats keurig neer gezet,de verhuisdozen waren netjes en schoon,ik geef dan ook een groot compliment aan de firma Harreman Ik zou zeggen,ga je verhuizen ,doe dat dan met Harreman Bedankt mannen ,
Onlangs verhuisd met Harreman. Stipt op tijd. Hard werkende, vriendelijke vakmannen die zeer zorgvuldig met onze spullen zijn omgegaan. Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid