facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harré Tapas

Harré Tapas

Info

De perfecte mix van culinaire beleving, gastvrijheid en gezelligheid. Beleef hoe mooi uit eten gaan kan samensmelten met een gezellig avondje uit.

Geschiedenis

De perfecte mix van culinaire beleving, gastvrijheid en gezelligheid. Beleef hoe mooi uit eten gaan kan samensmelten met een gezellig avondje uit.



"Harré Tapas is een bijzonder Tapasrestaurant in Friesland. Wij serveren Tapas van over de hele wereld, voor iedereen! Bekijk de recensies van onze gasten. Reserveren kan online via de website, maar je kunt ook bellen, mailen of appen."Harré" is een lokale groet in Bolsward. Het betekent: Hallo, hoi, tot ziens, e.d.Tot ziens in Bolsward dus. Harré!"
Adres: Jongemastraat 21, 8701JB Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0634089803
ln.drawsloberrah@ofni
Stad: Bolsward
Route: Jongemastraat 21
Postcode: 8701JB



op zoek naar gerelateerd: harré bolsward, tapas workum, tapas bolsward openingstijden, tapas sneek, alle restaurants in bolsward, tapas eten in bolsward, restaurant bolsward, brasserie e&d bolsward
Recensies
Een aanrader in Bolsward wij hebben hier heerlijke tapas gegeten. begin met een leuk welkomstdrankje. Daarna uit een divers menu kunnen kiezen. Leuke bediening.
Heerlijk gegeten. Je weet vooraf niet wat je krijgt bij de diverse gangen. Restaurant doet ook mee met AH actie: 2e driegangenmenu gratis. Hier krijg je dan hun 5-gangenmenu voor €30. Duurt 2,5 uur. Elke 3 weken wordt menu aangepast.
Als je van een lekker ontspannen avondje wil genieten voorzien van lekkere hapjes dan is dit restaurant een aanrader. De ontvangst is allerhartelijkst en je jas wordt aangenomen . Waar maak je dat nog mee? De gerechtjes zijn prima van smaak en divers. De sessie duurt redelijk lang en al pratende geniet je van kleine gerechtjes maar met een stevige trek is het op het randje van een voldaan gevoel. Natuurlijk is het geen Wok restaurant met stapels borden op tafel maar het aanbieden van wat bijlagen is mijn tip. Heb je met vrienden wat bij te praten ..... voorzien van lekkere hapjes ...... dan is Harre Tapas een prima adres. Oh,ja vraag vooral aan de bediening wat je eet. De gastheer kan daar enthousiast over vertellen en dat gun je gastheer ook. Trots als hij is op zijn zaak.
Geweldig lekker gegeten. Heel gevarieerd en prima kwaliteit.
Een aanrader: erg vriendelijk, erg lekker en zeer goed!! Ontzettend lekker gegeten op 28 juli 2020! Top bediening en super gastvrij. Uiterst vriendelijk ontvangen maar ook vriendelijk weer uitgelaten! Mooi interieur, fijne maar ook strakke ambiance.Fijne plek om rustig te genieten van goed gezelschap in een informele sfeer. Uitgebreid aanbod. Er wordt goed rekening gehouden met allergieën. We hebben allen zeer lekker gegeten en komen zeker terug! Let op: reserveren, anders vis je achter het net!
We zijn erg welkom geheten. Tapas is inderdaad een verwarrende naam, maar de kwaliteit van de wereldwijde tapas is wel erg goed. We hebben het 4 gangen verassingsmenu besteld en dat was heerlijk en ruim voldoende. Keurig opgedeeld in vooraf-, vis-, vlees- en nagerechten. Ze wisten goed wat er in de gerechten zat en wij konden ons lijstje met voor ons niet eetbare dingen doorgeven en daar heeft chef heel goed rekening mee gehouden. Jammer dat je niet op een terras kan eten, maar de sfeer en kwaliteit maken dat meer dan goed.
Erg lekkere en verrassende gerechten, ook voor vegetariërs. Het standaardmenu kon gemakkelijk aangepast geworden naar onze wensen en de bediening was erg fijn. Er zit precies genoeg tijd tussen de verschillende gangen; je hoeft niet uren te wachten, maar hebt ook genoeg tijd om de vorige gang even te laten zakken. Een minpuntje is dat de muziek wel erg luid stond.
Enorme aanrader! Zeer verrassend menu waarbij in elk gerechtje de creativiteit van de chef te merken is. Op alle dieetwensen wordt ingespeeld, zelfs vegan is mogelijk! Goede bediening. Echt een ervaring, heel anders dan een standaard tapasrestaurant en ontzettend lekker!
We hebben een hele gezellige avond gehad met een verrassende amuse in de wolken. Het mooie begin beloofde veel goeds voor de andere 4 gangen. Alle gangen hebben ons heel goed gesmaakt. Ook zonder capsones was het heerlijk genieten van deze mooie tapas maaltijd
Heerlijk gegeten! De kleine gerechtjes zijn met smaak klaargemaakt en heel origineel. De keuze menu’s zijn een aanrader om kennis te maken. De ontvangst was heel verzorgd en vriendelijk. Echt aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid