facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harmonieorkest Voorwaarts Veendam

Harmonieorkest Voorwaarts Veendam

Info

Muziekvereniging Voorwaarts Veendam is opgericht op 21 september 1920 en bestaat tegenwoordig uit twee onderdelen.

Geschiedenis

Harmonieorkest Voorwaarts Veendam is opgericht op 21 september 1920 als fanfare. Door de jaren heen is de vereniging uitgebreid met andere onderdelen en momenteel bestaat de vereniging uit het harmonieorkest Voorwaarts en dweilorkest 'Wakker Worden!' Veendam. De vereniging telt tegenwoordig 40 leden en aspirant-leden. De leeftijd is zeer gevarieerd: van 5 tot 65. Dit zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer binnen de vereniging.

Sinds 2003 is Ruud Extra de dirigent van het harmonieorkest. Elke dinsdag wordt er onder zijn kundige leiding gerepeteerd en bereiden we ons voor op onze optredens.

Binnen het orkest is er nog voldoende plaats in alle secties: houtblazers, koperblazers, saxofonisten, slagwerkers, van alles kunnen we nog wel gebruiken. Mocht je mee willen spelen, kom dan gerust eens vrijblijvend langs op één van de repetities op de dinsdagavond van 19:15 - 21:30 uur.

Adres:
Stad: Veendam



op zoek naar gerelateerd: Oliebollen bestellen Veendam, Oliebollen Veendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peter Mans Music Peter Mans Music 1 km Peter Mans Music is het bedrijf voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of het ve...
Just Jean Just Jean 1 km Als zanger/toetsenist is JUST JEAN te boeken voor een uiteenlopende evenement.Deze al...
Recensies
Hele goede ervaringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid