facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harmonie Concordia Melick

Harmonie Concordia Melick

Info

Harmonie Concordia uit Melick is een actieve muziekvereniging in de gemeente Roerdalen met een eigen muziekhuis 't Aad Raodhoes en de Aaj Bieb aan het Concordiaplein.

Geschiedenis

Harmonie Concordia Melick ontstond in 1882 als fanfare. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen van muziek te laten genieten, zowel actief als passief. Concordia heeft haar eigen muziekhuis: ’t Aad Raodhoes, en sinds kort ook een “tweede huis” : De Aaj Bieb.
De vereniging bestaat uit: harmonie, jeugdharmonie, drumband en Concordiaband.

De vereniging is zeer betrokken bij de plaatselijke circa 3500 inwoners tellende dorpsgemeenschap, ook door het opluisteren van allerlei plechtigheden. Naast een brede steun in die dorpsgemeenschap wordt Concordia gesteund door een actief damescomité en een hele reeks ondersteunende leden, bedrijven en particulieren uit Melick, de gemeente Roerdalen en ver daarbuiten.

Adres: Dorpstraat 43, 6074 GA Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475535362
Stad: Melick
Route: Dorpstraat 43
Postcode: 6074 GA



op zoek naar gerelateerd: Concordia Melick Facebook, Hans Wolters Melick
Recensies
Weer goed verzorgde bijeenkomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid