facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harmonie Amicitia Vilt

Harmonie Amicitia Vilt

Info

Harmonie Amicitia Vilt, opgericht in 1893, bestaat uit de secties harmonieorkest en zangkoor. Het orkest staat onder leiding van dirigent Xavier Scheepers en repeteert wekelijks op vrijdag vanaf 20:00 uur. Rob Meijers is dirigent van het koor.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van harmonie Amicitia Vilt. Amicitia heeft een belangrijke sociale en culturele functie binnen de leefgemeenschap. Daarnaast heeft Amicitia zeker ook de doelstelling om binnen de gegeven mogelijkheden het muzikale niveau op een zo hoog mogelijk peil te brengen en te houden.

De vereniging investeert veel in opleidingen voor haar leden zodat ook beginnende muzikanten mogelijkheden krijgen om zich bij het orkest te voegen. Bezoek eens een van onze repetitie-avonden. Voor het zangkoor op de woensdagavond in de even weken en voor het orkest op iedere vrijdagavond.

Adres: Vilt (dorp)
Stad: Vilt


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid