facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harmienehoeve

Harmienehoeve

Info

Koeien, Kaas en Pannenkoeken

Geschiedenis

Mijn naam is Heleen Bruggink ben getrouwd met Gerwin, zoontje Robbert. Samen met onze ouders runnen we de kaasboerderij met de pannenkoekenherberg.
Van een deel van de melk maken we boerenkaas.

Adres: Kulverweg 2-4, 7108 BB Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543-564208
Stad: Winterswijk
Route: Kulverweg 2-4
Postcode: 7108 BB



op zoek naar gerelateerd: Harmienehoeve Restaurant, Plattegrond Camping Harmienehoeve, Camping te koop Winterswijk, Camping De Harmienehoeve, Camping Winterswijk Meddo, Wintercamping Winterswijk, Natuurcamping Winterswijk, Jahresplatz Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
maisbalen-persen.nl maisbalen-persen.nl 6 km Prima hooi en mooi vlees.
Recensies
Dit is een opstappunt voor het achterwooldsepad. Het was even zoeken naar de parkeerplaats, volgens de klompenpad App lijkt ie verder naar achteren te liggen. Maar naar een rondje over het erf toch gevonden... Kaasboerderij en terras zijn maandag en dinsdag gesloten.
Vanmiddag geweest op 't terras, kannetje koffie en groot Erdinger bier was snel geleverd.Daarna begon 't grote wachten op een uitsmijter en tosti...hoe simpel kan 't zijn..ruim 40 minuten tosti was niet echt warm meer uitsmijter was vrij simpel..JAMMER. Heb net meerdere reviews gelezen , met dezelfde klachten over lange wachttijden. Kennelijk interesseert 't hen geen zier. Mijn man en ik komen hier niet snel weer.
Super plek om even gezellig een kopje koffie of fris te drinken. Gezellig terras ! De pannenkoeken zijn er ook heerlijk! Er is ook een boeren winkeltje met ambachtelijke producten zoals o.a kaas maar ook eieren en in de zomer maanden melk, karnemelk, yoghurt en vla en ijs
09/07 Koffie en appelgebak. Gelukkig parasols voor de broodnodige schaduw. Het is, 12 uur, 34 graden.
We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten en brood/kaasplankje. Zeker de moeite waard voor herhaling
Hele donkere eetzaal, kaarsje wordt wel aangestoken als je binnenkomt, koffie was goed en de boerenmelk heerlijk. Helaas duurde het erg lang voordat ons eten kwam , 2 pannenkoeken, hierdoor hebben we onze wijnrondleiding gemist. We hebben 40 min gewacht op ons eten, er zaten maar 3 tafels... De pannenkoeken kaas spek met ui en kaas spek met champignons waren overigens heeeerlijk! En maakten het lange wachten het bijna waard.
Voor echt lekkerste pannenkoeken moet je hier naar toe. Wees er snel bij want zes uur is alles dicht.
Leuk terras . Het duurde wel lang voordat de pannekoeken kwamen, maar we hadden vakantie. Winkeltje viel tegen , heel erg klein.
Veel soorten lekkere kaas te koop, gemaakt van de eigen koeien. Op deze boerderij wordt al meer dan 50 jaar kaas gemaakt, dat proef je!
Wat een prachtige terras bij de kaasboerderij. Romantische plek net paar honderd meter vanuit staatsgrenzen. Heerlijke drinks, ultieme gastvrijheid en gezellig terrasje voor charmante ontspanning met vrienden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid