facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harks Pro Sports

Harks Pro Sports

Info

'Alles voor een fit lijf!' Daar staan wij voor. Ons team van fysiotherapeuten en personal trainers staan voor je klaar om je daarbij te helpen.



"Pro Sports in Geldrop is dé plek om te werken aan jouw sportieve doelstellingen. Wil je aan de slag met een personal trainer, of wil je überhaupt weer fit worden om te kunnen sporten? Onder begeleiding van onze professionele trainers werk jij aan een fit lichaam! Je traint onbeperkt in kleine groepen van maximaal 10 mensen. Zo kunnen we jou de aandacht geven die jij verdient!"
Adres: De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop
Telefoonnummer: 040 2858823
Stad: Geldrop
Route: De Bleekvelden 26
Postcode: 5666 RZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:45
Dinsdag: 07:00 - 22:45
Woensdag: 07:00 - 22:45
Donderdag: 07:00 - 22:45
Vrijdag: 07:00 - 22:45
Zaterdag: 08:30 - 14:00
Zondag: 08:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Harks abonnement, Harks lesrooster, Harks openingstijden, Harks Online, Harks vacatures, Harks opzeggen, Harks Facebook, Sporten Geldrop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Harks Sportcentrum Harks 9 meter Sport hier al jarenlang met veel plezier!
Sportcentrum Hennes Sportcentrum Hennes 564 meter Gemoedelijke sfeer. Geen opgepompte types. Je kunt er gewoon jezelf zijn. Divers aanb...
Sportcentrum Topfit Sportcentrum Topfit 973 meter Kei leuke sportcentrum waar mijn dochter kei graag naar toe gaat om te kickboksen.
Personal Fitness Nederland - Geldrop Personal Fitness Nederland - Geldrop 2 km Ik heb er een jaar gesport en ik voelde me zeer op mijn gemak tijdens de groepslessen...
Recensies
The most comfortable gym I have trained at. Very polite, helpful, knowledgeable and motivational trainers and physiotherapists. I can fully focus on what I want to train and tone with the help of the trainers. De meest comfortabele sportschool waar ik tot nu toe heb getraind. Zeer beleefde, behulpzame, deskundige en motiverende trainers en fysiotherapeuten. Ik kan me volledig concentreren op wat ik wil trainen en verbeteren met behulp van de trainers.
De fysiotherapie van Harks heeft mij van jarenlange schouder klachten af geholpen! Mijn schouder is meer dan 8 jaar een zwak punt, tijdens sporten of langere belasting in dagelijkse bezigheden had ik dagen lang een ontstekend gevoel. Vooral na een triathlon of hardloopwedstrijd was ik weken zoet met een pijnlijke schouder, na diverse fysios, chiropractor acupunctuur, shiatsu, aps therapie heeft Kasper harks fysiotherapie mij een in een paar maanden 8sessies naar pijnvrij trainingen toegeholpen. Door observeren, verschillende oefeningen, veel voelen en bijzondere bewegingen, kritisch oor en feedback, en letterlijk de vinger op de zere plek te kunnen leggen dit was nog nooit eerder gelukt ben ik heel blij met het resultaat. Voor mij de fysio voor enige andere blessures ooit, al hoop ik die niet meer te krijgen.
De begeleiding van Pro Sports voedingscoach Davey is zeer deskundig en prettig. In het traject van 3 maanden krijg je wekelijkse begeleiding met veel nuttige informatie. Je voedings- en eetpatroon wordt naar je eigen wensen/doelen in stapjes aangepast en op maat gemaakt, waarbij je gebruik maakt van een handige App veel lekkere recepten, ook aan te passen naar je eigen behoefte/wensen. Mijn eetpatroon is enorm verbeterd. Ik voel me gezonder, energieker en sterker. Heel blij dat ik deze stap gezet heb.
Er heerst een hele sportieve, vriendelijke en positieve sfeer bij Harks waar ik vanaf september 2019 sport. Vanaf het begin vond ik het een super sportcentrum met veel aanbod aan mooie groepslessen plus e-gym. Bij Harks pro sports heb ik ook oefeningen gedaan, ik had toen een op een begeleiding als onderdeel van fysiotherapie en ik wil Meggy bedanken voor haar kundig advies m.b.t. hoe ik mijn lichaam beweeglijker kan maken door verschillende oefeningen. Dankzij die oefeningen heb ik geen pijn meer in mijn schouder. Superbedankt!
Zeer professionele, cliënt specifieke begeleiding. Goed meedenkend personeel die naast de professionele kant erg betrokken zijn bij het welzijn van de cliënten. Wat ik nog meer als prettig heb ervaren is dat de fysiotherapeut doorzoeken tot de oorzaak van het probleem en niet alleen de "klacht" aanpakken. Dit duidt op een vakkundige werk wijze. Zoals u merkt ben ik erg tevreden en ik zal hier ook blijven komen.
Ik wandelde 1x per week 10 km stevig tempo en fietste veel totdat ik klachten kreeg aan 1 knie. Huisarts constateerde 'arthrose' nav een foto. Niets aan te doen gezien mijn leeftijd 71. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt met Babette. Eerst een onderzoekje waar de pijnklachten zaten en daarna enkele oefeningen. Deze moest ik ook thuis oefenen. Na een paar weken kreeg ik heel veel pijn in die knie: kon nauwelijks een wandeling van 1 uur doen en al helemaal niet fietsen. Heb veel gemopperd!! Na 1 week was de pijn in de knie helemaal verdwenen. En dat is na 4 maanden nog steeds! Ik wandel weer minstens 2 uur=10km pw en doe alles weer op de fiets. Ook sporten gaat weer als vanouds!!!
Ok ben gedurende 7 weken begeleidt door Kasper bij het leren omgaan van beperkingen in mijn lichaam. Vooral gericht op schouders en elleboog met als beperkende factor een stijve onderrug en mogelijk een reumatische aandoening. Zijn begeleiding heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en gestimuleerd om mijn lichaam naar vermogen te gebruiken dan wel te belasten. Het gevolg is dat ik me weer lekker in mijn lijf voel en weet dat er mogelijkheden en helaas blijvende beperkingen zijn. Ik blijf nu mijn lijf met regelmaat trainen en uitdagen met alle ins en outs die ik heb geleerd. Hiervoor dikke complimenten aan fysiotherapeut Kasper!
Aanrader! Goede professionele begeleiding en trainingsschema op maat. Fijne plek om te trainen. Om de zes weken krijg je een ander schema + de voortgang wordt gemeten. Omdat er altijd begeleiding is wordt je ook meteen gecorrigeerd mocht je de oefening onjuist uitvoeren. Ook fijn als je vragen hebt of een blessure. Via de app kun je een tijdslot boeken dus nooit een overvolle zaal!
Erg fijne plek om te sporten, je word goed begeleid. Bij vragen of opmerkingen helpen ze je altijd. Ook de fysiotherapie is een goede plek om naar toe te gaan met allerlei klachten. Ze passen je trainingsschema goed aan op de fysiotherapie die je krijgt. Een top locatie waar je sportief en verantwoord kunt sporten!
Goede fysiotherapeuten die goed luisteren naar de klachten en mee een oplossing zoeken. Ook goede oefeningen meegekregen die je later nog te gebruiken zijn als de klachten onverhoopt terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid