facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harke Van Der Meulen Installaties

Harke Van Der Meulen Installaties

Info

Harke Van Der Meulen is een technisch/installatie-bedrijf, waarbij wensen van de klant centraal staan.

Geschiedenis

Werkzaamheden?
Diverse elektrische installatiewerkzaamheden, wat gaat van levering en installatie van verlichting, groepenkasten etc. tot complete installaties van een woning of bedrijfspand. Naast nieuwe installaties kunnen ook bestaande installaties aangepast worden in verband met een nieuwe badkamer, keuken, of overige verbouwingen.
Ook kan dit op het gebied van overige Elektrische installaties, (binnen en buiten-)verlichting, Keukens, Badkamers, CV-installaties etc.
Harke van der Meulen heeft ook voor diverse winkelpanden de elektrische installatie in beheer. Dit gaat van het leveren van verlichting tot onderhoud van het complete systeem.

Waar staat het bedrijf voor?
Die visie van het bedrijf is een kwalitatief hoog eind-resultaat te behalen, waarbij de klant centraal staat. Vanuit de wensen van de klant zal gekozen worden meest optimale oplossing. Mede door deze benadering heeft Harke Van Der Meulen, diverse vaste klanten, zowel particulier als bedrijf.

Recent gerealiseerde projecten:
- Verbouw woonboot
Deze woonboot is compleet gestript en volledig opnieuw opgebouwd, alle installatiewerkzaamheden hiervan zijn door Harke van der Meulen uitgevoerd.

- Installaties + onderhoud diverse winkelpanden.
Bij diverse winkelpanden heeft Harke Van Der Meulen nieuwe installaties aangelegd, hiermee
wordt samen met de eigenaar van het pand gekeken naar het gewenste eindresultaat. Tijdens het gebruik hiervan, is het onderhoud van deze installaties ook door Harke Van Der Meulen uitgevoerd.
Vooral bij deze klanten komt het gebruik van camera-/beveiligingssystemen voor. Ook deze kunnen geïnstalleerd worden.

- Diverse badkamers
Door de jaren heen zijn diverse badkamers verbouwd. Dit kan gedaan worden inclusief de levering van onderdelen, maar ook de het installeren van reeds door de klant separaat gekochte delen kan uitgevoerd worden.

- Diverse keukens
Ook de installaties van keukens kunnen uitgevoerd worden, ook hierbij gaat dit van water, CV-installatie tot oa. elektrische installatie.

- Binnen- en buitenverlichting.
Tegenwoordig komt er steeds meer vraag naar diverse vormen van (buiten-)verlichting. Hierin kunnen we ook assisteren met het nemen van de juiste keuzes.

Adres: Rengersweg 104, 9062EJ Oenkerk
Telefoonnummer: 0651452311
Stad: Oenkerk
Route: Rengersweg 104
Postcode: 9062EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf van der Meer Bouwbedrijf van der Meer 47 meter Bouwbedrijf van der Meer, voor al uw nieuwbouw, verbouw en onderhoud.
De Boer Serrebouw De Boer Serrebouw 636 meter Goed materiaal en goede service
De Boer Serrebouw De Boer Serrebouw 636 meter Goed materiaal en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid