facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor hardloopaanbiedingen.nl

hardloopaanbiedingen.nl

Info

www.hardloopaanbiedingen.nl is dé online hardloopspecialist. Gratis artikel uitzoeken bij bestelling > 50 euro, standaard tot 70% korting.

Geschiedenis

De speerpunten van Hardloopaanbiedingen.nl zijn: uitstekende service, gratis artikel uitzoeken, 10-70% korting, gratis ruilen en retourneren en professioneel hardloopadvies van deskundig personeel (allemaal hardlopers). Wij weten waar we het over hebben! Dit maakt Hardloopaanbiedingen.nl onderscheidend en uniek!

Onze taak

Tevreden klanten.

Producten

hardloopartikelen, hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopaccessoires, Asics, Brooks, Nike, Saucony, Mizuno, hardloopaanbiedingen.

Adres: Noordbaan 802, 2841 MG Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-614600
ln.stropsajok@ofni
Stad: Moordrecht
Route: Noordbaan 802
Postcode: 2841 MG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
36 cycling 36 cycling 422 meter Kleding is echt top! Ik fiets al ruim 5 jaar met de kleding van 36. Onlangs weer een ...
Bremas Ruitersport Moordrecht Bremas Ruitersport Moordrecht 3 km Vriendelijk en deskundig personeel, jammer dat ze dicht moeten door de nasleep van de...
Recensies
Goede prijzen en snelle levering. Vrijdagavond 19:00 uur een bestelling gedaan, dus ik verwachtte mijn pakket maandag of dinsdag. Maar zaterdagochtend werd het al geleverd, super! Mooie spullen van goede kwaliteit en netjes verpakt.
We hadden op een heel kort termijn schoenen nodig, dit was geen enkel probleem om het na het bestellen gelijk op te komen halen, en en er werd ook nog even meegekeken naar de maat/pasvorm. Oftewel Topservice!
Zeer groot aanbod , heb nu meerdere keren besteld en altijd snelle levering en keurig in orde voor een mooie prijs !! . Ik ben een zeer tevreden klant .
Hele persoonlijke en klantvriendelijke service! Ondanks dat mijn pakket dezelfde dag nog was verstuurd, was mijn pakket helaas kwijtgeraakt bij PostNL. Eva van Hardloopaanbiedingen.nl is hier voor mij achteraan gegaan en heeft meteen voor een oplossing gezorgd! Heel blij met m'n aankoop en zou hier zeker opnieuw bestellen :
Bestelling geplaatst van loopschoenen op dinsdagavond en op donderdagochtend stond de koerier van PostNL bij mij in Belgie aan de deur met mijn pakketje ! . Zeer snelle en kwaliteitsvolle service ! Ik ben een zeer tevreden klant !
Na bestelling werden de producten snel geleverd. Helaas moest ik iets terug sturen wegens een stikfout. Mijn opmerkingen op het retourformulier werden keurig nagebeld en nagevraagd. Zo'n klantenservice verdient een topwaardering!
Wat een geweldige service! Zeer behulpzaam en mij enorm geholpen om de juiste schoen te kiezen, Ik ga hier de volgende keer weer bestellen.
Uitzonderlijk goede klantenservice! Vragen worden serieus opgepakt en je krijgt eerlijk advies met de nadruk op het helpen van de klant. Bedankt!
Fijn geadviseerd door Frankie en nog dezelfde dag mijn nieuwe schoenen in huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid