facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Caféketen met rock-'n-rollthema en bruisende sfeer waar je burgers en ander Amerikaans eten kunt bestellen.
Adres: Max Euweplein 57-61, 1017 MA Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer: 020 888 1358
Staat: Noord-Holland
District: Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Max Euweplein
Huisnummer: 57-61
Postcode: 1017 MA


Openingstijden

maandag: 11:30–23:00
dinsdag: 11:30–23:00
woensdag: 11:30–23:00
donderdag: 11:30–23:00
vrijdag: 09:00–00:00
zaterdag: 09:00–00:00
zondag: 09:00–23:00

Recensies
Het Hard Rock Café in Amsterdam biedt een fantastische ervaring voor liefhebbers van goed eten en een geweldige sfeer. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je begroet met een warme en levendige ambiance die perfect past bij de rock 'n' roll-thema. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd, met heerlijke opties voor iedereen. De hamburgers zijn bijzonder sappig en goed bereid, en de nacho's zijn een absolute aanrader.nnHet personeel is vriendelijk, attent en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. De muziekcollectie en memorabilia zorgen voor een unieke sfeer die je nergens anders vindt. Of je nu komt voor een gezellige avond met vrienden, een familiediner of gewoon om te genieten van goede muziek en eten, het Hard Rock Café in Amsterdam stelt nooit teleur. Een absolute must-visit in de stad!
Gewoon goed, echt Amerikaans.nWel vaak erg druk, dus reserveren is aan te raden. Je kunt ook wachten, tot er een tafel vrijkomt. Bediening is vlot en vriendelijk geen NL sprekende bediening Eten komt altijd snel. Drankjes wel erg prijzig, €6 voor een beker cola…Eten is goed, buffalo wings smaken net als in Amerika, en de huisgemaakte bbq saus is fantastisch. Ruime porties allemaal, dus prima. Als we in Amsterdam zijn bezoeken we Hardrock Café zeker weer!
Wat eet je hier? Hamburgers!nDe smaak is okay maar niet geweldig en ze zijn klein, de patat die erbij geserveerd wordt heb ik allemaal op omdat ik nog trek had. Drie soorten bier op tap waarvan ik de Belgische versie nam en die is lekker.nDe bediening is internationaal en bijzonder vriendelijk en behulpzaam, zij dragen absoluut bij voor een geslaagd bezoek.nVerder is entourage prachtig! Foto's, kledingstukken en basgitaren aan de muur van diverse grootheden, echt super!nDe Eddie van Halen gitaar en de Misfits basgitaar zijn mijn favorieten.nDe prijs vind ik hoog, zeker omdat de burgers niet echt groot zijn en een keuze van Rare, Medium, Well done is er niet.
Ik heb de messier burger geprobeerd. Het hele voetbal idee en de kleuren van de posters passen niet goed bij de rock uitstraling van de keten. Het gerecht kwam met genoeng friet, maar de burger was lang niet zo groots als de advertentie en helaas ook niet echt lekker. Vooral door de rubberige chorizo en grijzige kaas. Het toilet was onder de nederlandse standaard waar ik de details en foto even achter wegen laat. Kom hard rock café, niet lui worden met al die toeristen en blijf kwaliteit leveren! ;
Zonder reservering is er geen plaats, gelukkig hadden wij ver van de voren al gereserveerd. Moesten even wachten totdat we konden zitten maar kregen een fijn tafeltje bij het water wat we hadden aangevraagd.nSuper vriendelijk en enthousiast personeel, eten was zoals altijd overheerlijk. Leuk gedecoreerd met passende muziek. Hard rock shop ook leuk om even naar binnen te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid