facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek

Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek
Info
ik leer je weer meer te luisteren naar je lichaam, je gevoelens, waardoor er meer zelfbewustzijn komt en je meer balans ervaart.

Geschiedenis
Haptonomie

Haptonomie is de leer van het voelen.
Je voelt altijd, de hele dag. Vaak onbewust. De meeste mensen hebben geleerd om vooral te luisteren naar hun verstand en zijn enigszins vervreemd geraakt van hun gevoel. Ze zijn zich minder, of niet meer, bewust van hun lichaam en wat je lichaam voelt. Dan raakt de balans verstoord tussen denken, voelen en handelen.Dit kan leiden tot spanningen, lichamelijk en emotioneel.
Haptonomie laat je je verdiepen in gevoel. Wat voel je? Wat ervaar je, hoe beleef je dat en welke betekenis heeft het?

Haptotherapie
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie. Wil je meer leren luisteren naar je gevoel? Wil je je klachten serieus nemen, wil je meer balans ervaren in voelen en denken? Dan kan haptotherapie iets voor je betekenen. Door contact te maken. Door gesprek, ervaringsoefeningen en door je lichaam aan te raken in alle rust, openheid en veiligheid. Zo ervaar je je gevoelsleven op een nieuwe manier en je merkt hoe jij, met jouw lijf, reageert op je omgeving en op contact.

Haptotherapie geeft je inzicht in jezelf. Hoe je je hebt ontwikkeld, wat je hebt meegenomen van vroeger, hoe je nu in het leven staat, en dat je nu een keuze hebt om je eigen leven te leven!

Je komt (weer) in contact met je eigen gevoel en levenskracht. Het vertrouwen in jezelf neemt toe en je draagkracht en veerkracht worden voelbaar groter. Je krijgt meer inzicht in de manier van omgaan met jezelf en anderen.

Zwangerschapshaptonomie

"ik leer professionals in de zorg en het onderwijs om weer in verbinding met de ander, dichter bij zichzelf te blijven. Ze zullen zich vrijer kunnen bewegen in relaties op het werk en thuis. Dit resulteert in meer ontspanning, energie en plezier."
Adres: de rode leeuw 11a, sneulseweg 4, 3824 CZ, Amersfoort
Telefoonnummer: 06 53877582
ln.ekneinotpah@eknein
Stad: Amersfoort
Route: de rode leeuw 11a
Huisnummer: sneulseweg 4
Postcode: 3824 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-17:00
Zaterdag: X
Zondag: X

Recensies
Nienke is een fijne haptotherapeut. Ze heeft goed geluisterd naar mijn hulpvraag en mij daar ook super mij geholpen. Dankzij haar ben ik ontzettend gegroeid en ben ik instaat om mijn gevoelens te herkennen en naar te handelen.
Tijdens de retraite in Zuid-Frankrijk werd voor het eerst haptotherapie met paardencoaching gecombineerd. Wat een prachtige aanvulling op elkaar! Ik vind Nienke's begeleiding erg prettig en de oefeningen die zij aanbiedt werken krachtig en effectief om meer in contact te komen met je voelen en inzicht in jezelf te krijgen.
Dankbaar dat Nienke mij weer een stap verder heeft kunnen brengen! Ik ben mij veel bewuster over spanningen in mijn lijf, keuzes zijn veel makkelijker gemaakt, situaties worden sneller herkend & het zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Het is fijn dat Nienke je altijd weer nieuwe inzichten geeft.
Ik realiseerde mij dat het hard nodig was om beter naar m’n lichaam te gaan luisteren. Maar hoe doe je dat? Nienke heeft mij niet alleen geleerd hoe ik dit kan doen, maar vooral ook om te vertrouwen op wat mijn lichaam aangeeft en wat ik daar vervolgens mee kan doen. Waardevolle lessen voor de rest van mijn leven! Nienke is zeer professioneel, en voelt iedere keer weer haarfijn aan waar de ‘pijnpunten’ liggen. Een fijn mens!
Ik kwam bij Nienke voor meer rust in mijn hoofd en mijn lijf. Nienke helpt je bewust te worden van bepaalde situaties, laat je voelen wat er dan in je lijf gebeurd. Ze leert het je herkennen, waardoor je er rekening mee kan houden. Ze heeft mij geholpen met het aangeven en aanvoelen van grenzen. Mijn dochter zei laatst nog dat ik écht een relaxtere moeder ben geworden. De haptotherapie heeft me echt meer rust opgeleverd en ik ben steeds minder de 'fluitketel' die ik eerder kon zijn. Nienke is een lieve, rustige vrouw, die een gave heeft de juiste dingen er voor jou uit te pakken.
De punten waarvoor ik kwam was dat ik mij erg somber en vermoeid voelde. Ik vond het daarnaast ook erg lastig om uit mijn bed te komen. Tijdens de hapnotherapie leerde ik dat ik erg veel spanning in mijn lijf had en dat ik beter naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Ook zat ik erg in mijn hoofd met wat er in de toekomst ging gebeuren en ik heb geleerd om meer in het moment zelf te zijn. Nienke is een heel prettig persoon en kan goed luisteren. Ik heb er veel aan gehad!
Door de hulp van Nienke ben ik een completer persoon geworden. Rust in m’n hoofd en lichaam, meer zelfvertrouwen en vooral grenzen leren aangeven. Bedankt Nienke voor het afgelopen jaar!
Professionele praktijk voor haptotherapie. Nienke heeft veel ervaring in leren omgaan met spanning/vermoeidheid/piekeren. Ik ervaar Nienke als een zorgvuldige, vriendelijke en resultaatgerichte haptotherapeut.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek.

Amersfoort alternatieve en holistische gezondheidsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. de rode leeuw 11a amersfoort geestelijke-gezondheidsdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Haptonienke, praktijk voor haptotherapie Amersfoort en Achterhoek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zon In Water - praktijk voor hulp bij levensvragen Zon In Water - praktijk voor hulp bij levens... 174 meter lichaamsgerichte psychotherapie - ACT - coaching - counseling - integrale psychol...
Villalala Villalala 242 meter Villalala voor een gezellige en zinvolle daginvulling
Reiki praktijk Jolmarhen www.reiki-jolmarhen.nl Reiki praktijk Jolmarhen www.reiki-jolmarhen... 371 meter De meest fantastische vrouw openheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij jo...
WOWcoaching & opstellingen WOWcoaching & opstellingen 402 meter Gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, coach voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Ler...
Angel Hand,s Angel Hand,s 554 meter Goed initiatief, beter voor het milieu. Er wordt tweedehands merkkleding verkocht. Wi...
Dichtbij Dagbesteding Dichtbij Dagbesteding 830 meter Dagbesteding voor GGZ cliënten.
Balance of Life massagepraktijk Balance of Life massagepraktijk 1 km Masseert je goed los. Erg kundig en duidelijk ervaren. Afspraken online plannen werkt...
Terra Voice Terra Voice 1 km Terra Voice Opleiding en Praktijk: Je stem als medicijn, uitdrukking van je ziel, ing...
Praktijk de Innerlijke Kracht Praktijk de Innerlijke Kracht 1 km Praktijk de Innerlijke Kracht is psychologenpraktijk van Monique Derks voor ondersteu...
MoveOn4Kids MoveOn4Kids 2 km Jongeren, lopen regelmatig vast in onze maatschappij. Met leren, sociaal en emotione...
Talk-Now Talk-Now 2 km Seksueel misbruik het komt vaker voor dan je denkt. Waarom wordt er niet gepraat ove...
Zielsgroei Zielsgroei 3 km Geweldig krachtige vrouw die de werkelijke potentie in je ziet, en klaar staat te hel...
Vathorst Massage  Tijd nemen voor jezelf Vathorst Massage Tijd nemen voor jezelf 3 km Eerlijk en heerlijk. Ik verlaat het pand altijd weer met nieuwe energie.
Kennisinstituut christelijke ggz - Kicg Kennisinstituut christelijke ggz - Kicg 3 km Het Kennisinstituut christelijke ggz is een gemeenschappelijk initiatief van De Hoop ...
e-mind e-mind 3 km Als je je hulpvraag niet goed kan formuleren dan helpen ze je niet. Word ook niet mee...
Eleos Eleos 3 km Omschrijft haarzelf als Christelijke organisatie. Helaas in contact met F. Spoelman h...
Byldkreft, praktijk voor beeldende therapie Byldkreft, praktijk voor beeldende therapie 5 km Byldkreft is een praktijk voor beeldende therapie in Amersfoort. Ik richt mij op jong...
Indruk massages Indruk massages 5 km Voor een op jouw lijf geschreven massage vanuit een holistische visie.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid