facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haptonomie Katwijk

Haptonomie Katwijk

Info

Met haptotherapie leer je vertrouwen op wat je gevoel je te vertellen heeft. Als jouw denken en voelen in evenwicht zijn, functioneer je op je best!!!



"Haptonomie Katwijk is een praktijk bestaande uit twee haptotherapeuten. Gina van der Plas geeft zowel individuele als relatiebegeleiding. Mariëlle van der Meij geeft individuele begeleiding en werkt vanuit een christelijke levensovertuiging. Naast haptonomische begeleiding geven bij ook regelmatig workshops met varierende thema's die raken aan de haptonomie, dus gaan over denken, voelen en doen."
Adres: Monseigneur Bekkerstraat 6, Katwijk aan den Rijn
Stad: Katwijk aan den Rijn
Route: Monseigneur Bekkerstraat 6


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Arma Praktijk Arma 1 km Praktijk Arma richt zich speciaal op de vrouw die haar (hoog)gevoeligheid als schoonh...
Recensies
We hebben de begeleide zwangerschapshaptonomie als duurzaam en fundamenteel ervaren. Door de afgestemde en toegankelijke houding van Gina konden we vrij onderzoeken wat ons lijf ons verteld. Gina heeft ons geholpen met bewustwording en herkenning van patronen en gevoelsleven in bepaalde situaties. Hierdoor kunnen we hier duurzaam mee blijven oefenen. Want het lichaam liegt niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid