facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HappySwimmer

HappySwimmer

Info

Voel je vrij en blij en als een vis in het water. Bij HappySwimmer.nl bieden wij veilige en vrolijke hulpmiddelen aan voor de kleine spetteraars!

Geschiedenis

Voel je vrij en blij met de HappySwimmer! De combinatie tussen zwembandjes en een zwemvest, waardoor uw kleine spetteraar optimaal blijft drijven.

Een perfecte en veilige oplossing om uw kindje zelfstandig te laten zwemmen. Door de HappySwimmer is uw kindje in staat zelfstandig te leren zwemmen. Dankzij de perfecte pasvorm is deze zeer comfortabel te dragen en heeft je kindje nog steeds alle bewegingsvrijheid in het water en op de kant.

De HappySwimmer is veilig omdat de zwembandjes niet hoeven worden opgeblazen en daardoor niet lek kunnen gaan. Deze zijn vervaardigd uit duurzaam nylon materiaal en hebben een voering van schuim. Door het verstelbare kliksysteem op de rug, kan het niet zelf worden losgemaakt door het kindje.

LET OP: De HappySwimmer is een zwemhulpmiddel en géén reddingsmiddel. Het product dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene!



"Voel je vrij en blij met de HappySwimmer! Dé combinatie tussen zwembandjes en een zwemvest, waardoor uw kleine spetteraar optimaal blijft drijven.Een perfecte en veilige oplossing om met uw kind te zwemmen. Door de HappySwimmer is uw kindje in staat zelfstandig te leren zwemmen. Dankzij de perfecte pasvorm is deze zeer comfortabel te dragen en heeft je kindje nog steeds alle bewegingsvrijheid in het water en op de kant.De HappySwimmer is veilig omdat de zwembandjes niet hoeven worden opgeblazen en daardoor niet lek kunnen gaan. Deze zijn vervaardigd uit duurzaam nylon materiaal en hebben een voering van schuim. Door het verstelbare kliksysteem op de rug, kan het niet zelf worden losgemaakt door het kindje."
Adres: Vechtstraat 12, 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0641185765
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vechtstraat 12


Recensies
HappySwimmer heeft een fantastisch leuk assortiment aan Puddle Jumpers voor jongens en meisjes. Ik ben enorm verrast van de snelle levering en de kwaliteit van de vestjes. Enorm bedankt!
Ik heb een Panter en Cheetah print puddle jumper besteld bij Happyswimmer en in 1 woord gezegd, TOP! Ze hebben heel veel leuke printjes tegen een scherpe prijs. Ik kom zeker terug!
Kinderen zijn helemaal happy met de designs. Grote verschil met andere bandjes is dat ze hier geen schaven/striemen aan overhouden als ze veelvuldig van de glijbanen afgaan of andere activiteiten die wrijving veroorzaken. En voor papa en mama lekker rustig toekijken vanaf het strand bedje omdat ze veilig blijven drijven.
Heel prettige ervaring per mail en een snelle levering! We hebben de Happy Swimmer ontvangen met een gave print. Verder voldoet het product aan al onze verwachtingen. Aanrader!!!
De Happyswimmer is echt ideaal. Geen bandjes meer opblazen, de happyswimmer doe je makkelijk om. Ook de keuze uit diverse leuke prints. Aanrader!
Goede service, snelle levering en een top product. De Puddle Jumpers van HappySwimmer zijn van uitstekende kwaliteit. Zeker een AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid