facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HAPPYOGADAYS

HAPPYOGADAYS

Info

Onthaasten, ademen, voelen, bewegen en ontspannen. Vanaf 1 mei geen vaste yogalessen meer. Wil je een privé yogales neem dan contact met mij op!



"HappyDays Noord-Holland is hét partycentrum van de provincie met meer dan 11.000 m2 overdekt horecaplezier. Je kan hier karten, lasergamen, bowlen, darten, poolen, VR games spelen. Noem het maar op! We hebben zelfs drie escaperooms die we helemaal zelf hebben gebouwd. Dat alles is online allemaal te reserveren!"
Adres:
Telefoonnummer: 0630801623
Stad: Den Helder


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vayu Yoga Den Helder Vayu Yoga Den Helder 932 meter Super fijne yin-yoga lessen ! Erg ontspannend en goed voor lichaam en geest ;..
Boezt Boezt 3 km Mickey en Gert-Jan laten je direct op je gemak voelen door middel van hun kennis, erv...
Recensies
Kinderfeest met 4 volwassenen en 5 kinderen, in totaal 9 personen. Leuke receptie ontvangst met goede uitleg. Toch duurde het net even te lang voordat er iemand kwam bij het lasergamen dit was echt gaaf zodat wij te laat bij het go-karten aankwamen. De medewerker raakte en kinderen ook daardoor ietwat gestresst en met pijn en moeite en onderhandeling was het uiteindelijk mogelijk om toch allemaal te ‘racen’. Daarna even bijkomen spierpijn van het sturen in het restaurant met vriendelijke bediening en als ‘toetje’ gingen we nog een uurtje bowlen, op onze eigen schoenen. Al met al een prachtige middag beleefd.
Uitstekend eten in ontspannen sfeer. Er is ruim aandacht besteed aan geluidreductie zelfs een drukke bowlingbaan hoor je nauwelijks. Voor mindervaliden is deze eetgelegenheid een afrader. De toegangsdeuren zijn draaideuren waar je als rolstoelgebruiker niet alleen door kunt. Dit geldt ook voor de toegankelijkheid van een toilet. Que eten kun je hier uitstekend terecht. Wel vind ik het opdienen van een hamburger op een plank ipv bord een smeerbende. De patat zou er bij moeten maar waar? Maar goed we weten voor de volgende keer wat we moeten vragen.
Wij zijn op zondag 18 december met 8 man op bezoek geweest bij Happy days en hebben gebruik gemaakt van een kart arrangement. Wij konden 3x 10 min karten, 3 drankjes p.p. en een bitterballengarnituur voor slechts 49,50 EUR p.p. Het ontvangst was vriendelijk en alles was perfect geregeld. Wij komen zeker nog een keer terug.
Vanuit het bedrijf een pakket geboekt. Bowlen, Laser Gamen, Escape Room en karten. Bediening was prima en vriendelijk. Er was enkel vanuit Happy Days geen enkele groep indeling gemaakt zodat we zelf moesten puzzelen voor 30 personen. #jammer Bowlen en Laser Gamen was leuk. Van de Escape Room bunker was veel kapot lampen en sleutels #jammer Dan het karten. Heb je dat nog nooit gedaan, sla dan deze acctractie over. Heb je al eens gekart doe het dan ook. Twee maal gekart. Of de kart viel stil in de langzame bochten of de kart hield in op de snelle stukken. #jammer Omdat er aardig uitloop was in de attracties zat de grootste deel van de groep al te eten maar sommige nog gevangen in de Escape Room. #Jammer dit had anders gekund Happy Days. Bediening tijdens het eten was vriendelijk en deed hun best om het te kort van handjes op te vangen. Maar ja wie heeft er tegenwoordig niet een tekort aan personeel. Ga ik hier nog een keer heen.....NEE.
Vandaag een geheel verzorgd arrangement gebruikt bestaande uit :steengrillen, lasergamen, bowlen en het VR Moordspel. Bij binnekomst goed ontvangen en de tafel was rijkelijk gevuld met heerlijk vlees, groente, brood etc. Ook werd alles naar wens aangevuld. Bediening was erg snel en vriendelijk. Verder waren de rest van de activiteiten ook top geregeld. Wij zijn hier zeker vaker te vinden!
Niet gaan karten! ze hebben begrenzers op afstandbediening voor personeel die de baan op moet die om de haverklap ingezet word voor alle karts, kom je net lekker in, weer de begrenzer erop, ze begrenzen ook terwijl er niks gebeurd op de baan, je merkt dat de karts inhouden, doe dan of begrenzing of helemaal geen begrenzing als er niemand op de baan loopt, de hele fun is eruit, is opgelegt vanuit de gemeente anders kregen ze geen vergunning werd gezegd, gewoon vlaggen werkt al decennia's prima, zonde want het is een leuke baan, ik ga hier nooit meer karten, ook wezen bowlen, dit was gewoon prima en leuk.
Super avond gehad met 10 man waarvan 1 van 12 en dat ging top, lasergamen echt geweldige ervaring met een leuk parcours, karten op een super gave baan waar alles top geregeld is, bowlen op mooie banen en daarna gourmetten waar je echt aan niets ontbreekt met echt super lekker vlees wat bij de ambachtelijke slager vandaan komt. Dus echt gewoon iets om zeker vaker te gaan doen en terug te komen!
Eerst een uurtje bowlen en daarna heerlijk met familie gourmetten. Prima verzorgd bij Happy Days. Eten en drinken was weer heerlijk, personeel weer allervriendelijkst en was de hele avond weer top! Misschien één aandachtspunt - even de handdroger na laten kijken op het damestoilet. Die functioneert niet echt optimaal.
Geen fijne service gehad. Wat tevens niet de eerste keer is. Maar we wilde het toch nog eens proberen. Maar het personeel lijkt toch geen plezier te halen uit hun werk. Het begint meestal al bij de ingang waar je al erg lang staat te wachten voor je eindelijk aan de beurt bent. De rode wijn kon alleen per fles aangeschaft worden, wat wij al apart vonden. Het was geen speciale wijn maar toch de hoofdprijs ervoor mogen betalen. Viel helaas nogmaals erg tegen.
Laatst geweest samen met mijn jongste dochter om te duo karten. Zij heeft zich kostelijk vermaakt. Helaas zijn er weinig kartbanen waar ze een duo kart hebben en helemaal zeldzaam tegenwoordig waar je zelf de duo kart mag besturen in plaats van een medewerker van de kartbaan. Gelukkig kan het hier wel gewoon. Ook in mijn ogen een pluspunt dat ze hier gewone karts hebben in plaats van de elektrische karts. Maar daar kunnen de meningen over verschillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid